Otázky na RNG

alenda

RNG, poraď mi ešte prosím, koľko budem asi potrebovať toho oreganového oleja(10 ml balenie) a Citricidalu (125 ml balenie), aby som sa zbavila tej Candidy, aby som si to mohla objednať naraz. Ďakujem

sisa 333

Mam este otazku,kolko mg treba brat koenzymu Q10 aby bol naozaj ucinny?Je to este stale najdrahsia zalezitost,vsade maju tak 60mg,alebo este menej 30mg.Dakujem vam za kazdu odpoved.Drzim vam palce!

RNG,zdravim.Poznaskanadsku firmu,ktora vyraba doplnky a vola sa AKUNA?Ak ano,co povies na tekuty vyrobok ALVEO?Je to velmi drahe,stoji to skoro 2 000Sk a ma objem 950ml.Dakujem.

janulienocka

Dobry den RNG, asi pred tyzdnom som sa pytala na radu na piskanie v usiach - Tinnitus, poradili ste mi oreganovy, kokosovy, rybaci olej, GSE, Curcumin a vit. C. Konecne sa mi podarilo tieto veci zohnat (okrem Curcuminu zatial) a chcela by som Vas poprosit na davkovanie, ako to mam uzivat. Dakujem moc za skoru odpoved

delphia

roman2, ak citas prispevky- ktore citas, lebo inac by si o konkretnych pripravkoch nemal info, tak neviem ako ti mohli uniknut informacie o moznostiach zakupenia a menach malopredajcov???

pozri si vcerajsi prispevok o 19:27!

roman2

prosim vas kde sa daju zohnat tie enzymy a koloidna voda? v lekarni na mna pozerali ako na prizrak...stale tu preferujete nejake pripravky, ktore sa nedaju nikde zohnat:-((

delphia

RNG, 2 tyzdne uzivam Yam, Dong quai a enzymy. a myslim si, ze prave od enzymov mam od vtedy neskutocnu zapchu. ja mam vo vseobecnosti s vyprazdnovanim problemy, ale teraz je to naozaj dost zle....
nechcela by som enzymy vysadit, ale neviem ci tak nebudem nutena urobit. mas s tym skusenosti, ze by aj inym robili taketo problemy?
dakujem

ingam

Ahoj,RNG!Mam takuto otazku:v starych rozpravkach sa dost casto "pouzivala" tzv. ziva a mrtva voda.Koloidne striebro patri akoze ku mrtvej ? Ak ano,tak co je potom z hladiska fyzikalneho ziva voda?Dakujem!