prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mimi 323, lekari su zialbohu v skolach uceny len jeden pristup(noz=operacie, jed= chemicke lieciva, ohen=rozne ziarenia)
Len velmi malo lekarov na svete sa zaobera liecenim prirodnymi prostriedkami.
Medicky priemysel ako taky tieto pre nich neziskove metody odmietaju, dokonca potlacaju, kde sa len da.
jara, pravidelne pouzivany roztok GSE na vyplachy alebo koloidna stieborna voda znicia streptokoky na krckoch zubov, ktore su hlavna pricina zubnych kazov.
RNG moze sa mama natierat jodom,ak bola dvakrat operovana na stitnu zlazu-strumu a berie euthyrox 100?
RNG, prosim Ta, mozes nieco poradit, 11 rocny syn ma po polroku 2 kazy na zuboch, ako by som mu zastavila kazivost, dakujem
ja momentalne pouzivam tento
ale na trhu je ich hromada. Staci si zaradit Betain HCl do www.google.com
RNG a kde prosim ta zozeniem doplnok kyselin, enzymov... casto tu spominas betain HCL... kde to mozem kupit ?
Prave som si od nich objednal nattokinazu. Minuly tyzden som pouzil posledne, lebo som presedel skoro cely den v roznych bankach(daval som si do poriadku rozne papiere) a dostal som do clenku krvnu zrazeniny(trombus), lebo ma zacala hrozne boliet. Po pouziti plno nattokinazy sa mi to za den uvolnilo. Ale som za par dni spotreboval vyse 20 kapsul-pre istotu som pokracoval brat dalej a vybehol som z nich.
Tento zdroj ich mal najlacnejsie a s prekvapenim som zistil ze posielaju aj za hranice a maju rozne moje oblubene znacky.
na fotosenzitivitu z jednotlivych chemikalii(liekov)by mali upozornit na pribalovom listku.
mimi 222, mozno ze natieranie jodom v blizkosti jeho potreby je ucinnejsie, neviem.Aj pri problemoch s prsami a maternicou odporucaju natierat spodok brucha.
Ale nakoniec kdekolvek si do tela das jod, podpori to v celom tele vyrobu enzymov a hormonov,ktore potrebujes na precistenie tela.