Otázky na RNG

ala12

Dobrý deň!
RNG chcem sa spýtať kde by som dostala kúpiť Super Multienzym. Chcem to brať kvôli SM a kožným problémom. Dotazuješ na nejaké tvoje obchody, ale aké? Je na nejakej stránke alebo kde by som si to mohla objednať. Cez google som nič nenašla, iba nejaké tvoje odkazy. Ďakujem.

ivan_sk

pre NAVY : NAVY este som sa ta chcel opytat ako si nato dosiel ze si intoxikovany a pisal si aj o parazitoch a plesniach, mozes mi poradit nejake vysetrenie, dala by sa intoxikacia otestovat tak, ze by som uzival napr. vnat koriandru a cakal na priznaky detoxikacie?

mandy_

A napíšete mi prosím ako mam ten oreganový olej s GSE, alebo citricidalom použiť? Kolko oleja a kolko kvapiek?
To mam potom na lyžičke piť? A ako často?

Možno z toho zapalu mi nechce zmiznúť ani to akné. Môže to s tým súvisieť?

Navy

Karmen, ja Ti odpoviem. Všeliaké zlé pocity, bolesti svalov, a zažívacie ťažkosti môžeš mať napríklad, ak si preťažená toxínmi. Takže kúp si trebárs tekuté zeolity, cilantro do kvetináča, a detoxikuj. Kopu užitočných informácií o detoxikácii nájdeš aj tu derealizacia.wgz.cz

RNG

karmen, zle travenie znamena nedostatok roznych latok v tele na regeneraciu, tiez nedostatok enzymov v tele na cistenie. Takze mozes mat roznych nasledkov habadej, od zapalov( zamorenie nedostatok enzymov na cistenie tela) az po rozne problemy s organmi a tkanivami pre nedostatocnu regeneraciu.
Na lepsie travenie a cistenie tela treba brat kyseliny enzymi vlakniny a probiotika.

RNG

mandy, na hrdlo odporucam GSE a oreganovy olej.
Antibiotika potlacia len bakterie, a aj to nie vsetky.
Nezabudni brat probiotika, lebo tie nam vyrobia v tele az 70% obrannych latok a antibiotika ich znicia, takze ich asi nemas v crevach dost po tych atb.
Asi pre to mas aj tu znizenu imunitu.

whee_ee

oki rng, dakujem, lebo som to mala na papieri a nevedela som , ktora diagnoza co znamena, lebo mam toho viac:))) dakujem.