prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Orol ucinna latka z brusnic je berberine, ktory mozes dostat vo velkych davkach ovela ucinnejsich ako doplnok. Odporucam brat 2 x 1 gram na rozne urinarne a crevne nakazy. Latka je chemicky quaternary amonium compound, podobne ako tie, co su napr v citricidale
en.wikipedia.org
BMW, NAC sa da rozpustit vo vela vode a ked to budes pit po malych glgoch cez slamku cely den, tak ti to nesposobi iste bolest zaludka.
Nikrovlaknin je plno a probiotika potrebuje pestru stravu podobne ako my, takze odporucam rozne miesat, pozri na psylium, inulin pektiny arabinogaslactany, glucomannan...
Spresnenie: to Aloe vera chcem samozrejme na vyhojenie zaludka a pripravene v pohotovosti spolocne s DGL, ak by sa vratil problem.
Pozdravujem, velavazeny p. Ing.,
idem objednavat z iherbu a potrebujem poradit 1) KONKRETNE ktore cranberry v DOBREJ SILE zakupit pri recidivujucom zapale mocovych ciest ( 2- 3 krat do roka zapal viac rokov ) a ci to ma byt spolocne aj s D- manozou, pripadne ine.
A na toto aloe vera gels z NOW 100 softels, 5 000mg ekvivalency co povies, mozem ? R-odkaz odstránený-.
porad nieco rozumne,“ silne“, dakujem
no ani nejdem...lebo prirodne antibio su zdravšie ako chemické...a zalez, keď nemáš čo písať
Použivam probiotika Laktoflor a s tymi sučasne si dam jablká, niekde ste písali , že pektín aj z jablk je doležitý na rozlezenie probio po črevach....dakujem Vam pekne za informacie aj doteraz...mam uceleny obsah toho co uzivat cely zivot...
RNG neužival som antibio teraz, vyše roka som neužival antibio, to len teraz mam tyzden problem s bakterialnou nadchou...ale antibiotika nechcem, preto chcem prirodnou cestou...NAC mam doma ako ACC Long, ale je mi z toho zle, takze to uzivat nechcem...vyskusam len serapeptazu a oreganovy olej a pokracujem s mesosilver...ak to nezaberie, musim ist k lekarke a urcite mi da chemiu fuj
Danone, neviem ci to je ureaplazma alebo len hormonalne vykyvy. Mnoho zien ma poskodeny normalny cyklus menstruacie, tam casto pomoze brat yam.
Ureaplazma vytvara samozrejme zapaly a zapalena sliznica moze niekedy aj jemne krvacat.
Pan RNG. chcem sa opytat ci ureaplazma moze sposobovat aj jemne krvacanie počas dna mimo bežného cyklu? Od decembra beriem extrakt z oliv. listov, NAC a samento.
RNG
super, dakujem za každého kto má záujem kúpiť ten pravý gse. Ak to budete mať odskúšané a výsledok bude pozitívny,dúfam, že sa dáme pár ľudí dokopy a konečne sa k tomu dostaneme.
ešte raz vdaka