Otázky na RNG

orol

RNG
pred polozenim otazky tebe som ju mal vlastne uz nazbieranu a len som sa chcel este raz definitivne uistit o spravnosti pred vyrobou tinktury, dakujem. P.s- je vhodne tinkturu z kory uzivat vo vode ?? (viem, ze Ty si uzival kavovu lyzicku v mlieku ).

RNG

Betulin je ta latka, co robi tu kozu bielou. Takze ber iba vonkajsiu koru , co sa da olupat bez poskodenia stromu. Tak je to aj vlastne ekologicky spravne.

orol

Srdecne pozdravujem RNG

v praxi nie som isty,, co je to „vrchna cast brezovej kory",
presnejsie co tazit pre vyrobu tinktury.
Tazit len tu bielu vrchnu supku, co je tenka ako papier a ma hrubku ako papierova tapeta ??
Alebo tazit celu koru, ktora je podla mna hruba asi do dvoch-troch milimetrov??

Jozefe

Viem že to tu neni bazár ale možno niekomu pomôžem.Objednával som si na osteoporozu ktorá sa ale denziometriou vylúčila doplnky na kosti jedná sa o bone essentials od swansonu a D-3 a K-2 vitamín od NOW.špičková suplementácia pri osteoporoze..ak by mal niekto záujem tak joester@szm.sk.výhodne..je to na štyri mesiace

RNG

Kvasene mliecne produkty neobsahuju mliecny cukor, takze nepodporuju candidu. Problem je len so starymi syrami, ktore obsahuju rozne zive kvasne a plesnove kultury, ktore mozu nakazit crevnu floru, najma ked tam nemas dost probiotik, co by ich potlacili. Preto su mliecne casto pri proticandidovej diete otazne. Ale ked ti chybaju, tak si len dopraj, ked su kvasene, a najma ked ich kvasis doma sama pouzitim yogurt starteru, lebo taky cerstvy produkt ma hroznu kopu probiotik, mnoho gramov, nie ako komercne predavane yogurty, ktore musia byt kvoli trvanlivosti stabilizovane, tj velka vacsina kvasiniek v nich , co su probioticke kultury, musia byt znicene, co nazivaju "stabilizacia".

RNG

Superjedla nam davaju extra rozne ziviny, co bezne z jedla nedostaneme v takych mnopzstvach. Ale nie je to lacna varianta, len ucinna.
Len to kludne ber, ked mas zdravotne problemy.

janelan

RNG v spute mi zistili masivne pomnozenie Candidy tak kde ide by bola? Pretoze stery z hrdla(tonzil) bol negativny. A co sa tyka mliecnych produktov ja som sa pytala ci sa mozu pri protikvasinkovej diete jest alebo nie. ci podporuju mnozenie candidy alebo nie. A osteoporozu som dostala po chemoterapii :( bohuzial je mi jasne, ze telo nepracuje ako by malo. Mliecne vyrobky mam velmi rada konzumujem ich denne ale podla vasej stranky cez google nie su pisane mliecne produkty pri liecbe candidy mam doma vsetky doplnky ktore odporucate a poctivo to davkovanie dodrziavam uz skoro 2 tyzden len velmi mi chbaju v strave tie mliecne produkty.

Danone40

Pan RNG. Dakujem za odpoved. Chce sa ešte opytať. Berien na tu ureaplazmu extrakt z oliv. listov, NAC a samento. Asi týžden som začala piť mlady jačmen rano na lačno a po jedle beriem chlorellu ( ta obsahuje vela vitaminov). Je aj to alternatíva tych vitaminov co ste pisal?. Mozem to všetko takto spolu brať?