prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Katy, alergie su zo zamorenia nedotravenymi vecami, tj chybaju to kyseliny a najma enzymy rozneho druhu.Nuz a ked mas oslabene travenie a absorbciu, samozrejme ze si vychrtla. A to je len jeden problem, pri zlom traveni a absorbcii telo moze mat stovky roznych nzdravotnych problemov.
Preciti si pecen(protokol dr Berksona) a cele telo (silne entericky pokryte enzymy) a tiez mikrovlakniny
Leon na znizenie cholesterolu a triglyceridov odporucam az 40 mg policosanolu.
Na rozsirenie ciev(ACE mechanizmus vasodilatacie) odporucam 2 az 5 gramov sucheho ovocia hlohu(hawthorne) Potreba nattokinazy zavisi od koeficientu zrazanlivosti INR, a moze byt od 2000FU az po 3 x 6000 FU a viac, ked ma clovek niekde zapchate cievy a podobne treba brat Betain HCl, niekto nepotrebuje nic, ini 1 az 3 tablety s jedlom, najma s velkym bielkovinnym.
Perla, goldenseal je ciastocne ucinny proti roznym infekciam,, urinarnym aj crevnym, ale osobne skor odporucam berberine.Toto o nom tvrdia klasicki lekari, lebo nemozu uplne popret jeho ucinnost a starocia tradicie
www.webmd.com
Ahoj RNG,
chcel by som sa opýtať či je nejakým prírodným spôsobom možné úplne vyliečiť astmu bez nejakej ďalšej nutnosti každodenného používania inhalátorov.
Ďakujem.
RNG prosim potrebujem poradit, este nikde som sa tu nedocitala, ako by sa dalo pribrat na vahe. Som zena, mam po tridsiatke, pri vyske 170 vazim 47 kg. Som doslova vychrdla. Vsetky krvne testy aj stitna zlaza boli uz niekolkokrat robene, vsetko v poriadku. Tento stav trva uz vyse desat rokov a stale sa zhorsuje.
Asi treba podotknut, ze som alergicka,v podstate na vsetko. Mlieko, psenica, kukurica, orechy, vajicka... Uzivam protokol dr. Berksona, vsetky vitaminy ktore tu odporucas, okrem toho s kazdym jedlom Betain Hcl, takisto Pankreatin s kazdym jedlom a vecer probiotika. Ja uz fakt neviem co mam robit. Prosim pomoz, ani vysokokaloricke napoje nepomahaju. VDAKA!!
RNG veľmi pekne Ťa prosím znovu o radu. Mám chronickú pankreatitídu, už si mi radil a držím sa Tvojich pokynov.
Užívam aj olej Nigela sativa a Manuka med. To som sa dočítala u teba, že je to dobré na rakovinu pankreasu.
Prosím Ťa môžem to užívať preventívne aj na ch.pankreatitídu a ako dlho?
Ešte by som sa chcela spýtať na Alfalipoickú kyselinu. Stáva sa mi keď ju užijem, že ma páli akoby žáha.
Ďakujem moc.
RNG aké davkovanie zvoliť pri týchto produktoch,ak sa môžu brať súčastne:Policosanol 10mg,Hawthorn Berry, 540 mg,Best Nattokinase 2000FU,Betaine HCL, 648 mg,DAKUJEM
RNG na co je dobre Goldenseal,na iherb je to dost pridane do pripravkov na imunitu,na SK som o tom nepocula.
Este ma zaujima ci sa borelioza prenasa len kliestami alebo je aj ina cesta prenosu.
Dakujem
rita 12, spina za nechtami moze obsahovat aj probiotika, ale aj skodlive mikroby a parazity. Dnes, ked sa popda chemicky hnoji je v nej podstatne menej probiotik a medzi ludmi sa siri podstatrne viac ludskyc infekcii, ktore su skodlive.
A nazdavat sa, ze sa nejak probiotika sami nasadia a to tie najlepsie a najuzitocnejsie druhy je naivne. Dnes uz vieme, ktrore su najuzitocnejsie a mozeme ich dostat ciste, tj bez primesy inych mikrobov spiny, vypestovane v laboratoriach.
Na riedenie krvi bezpecne a naviac rozbijanie krvnych zrazenin bez rizika krvacavosti ti stacia nattokinaza alebo serrapaptaza.Kombinacia s warfarinom,heparinom alebo coumadinom sa zasadne neodporuca.
Yam a doplnky mineralov na kosti ako napr vyrobok firmy Now, pod nazvom Bone strength jej odporucam brat, ked nechce doplatit na osteoporozu zlomeninami. Moze si pridat aj extra vitamin D-3 a K-2, v Bone strength je trochu ale odporucam viac. Tieto dva vitamionu su schopne presunit kalcifikaty z makkeho tkanva do kosti a samozrejme zlepsuju absorbciumineralov z potravy a ich zabudovanie do kostry.
Antihistaminika su aj prirodne, napr quercitin, davka 3 x 600 mg v case vzdusnych alergii.
Na odhlienenie je NAC, serrapeptaza a oreganovy olej.
Nakazy horneho dychacieho traktu zacinaju s kvapockovymi infekciami prinosnych dutin, Viac najdes cez Google.sk pod mojim nickom a slovom infekcie.
Ustne brane nic nie je na to velmi ucinne, ale kvapky roztoku citricidalu( profesional formula) mi zatial vzdy pomohli.
Biele skvrny su obvykle plesne na co je ucinny oreganovy olej, 2-5% do kokosaku.
Lecitin vinpocetin huperzine A a gingkolidy podporuju pamat.