prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravím vás RNG. Prosím odpíšte mi na môj príspevok - otázky zo včera, ďakujem.
Katy 350, moZno potrebujes viac ako jednu kapsulu betainu, ja teraz po viruse pouzivam 2 az 3, inac mam kvasenie v zaludku a palu.
Co sa tyka pankreatinu na travenie musis pouzivat taky co sa v zaludku rozpusti, nie tabletky co su entericky pokryte a rozpustia sa az v crevach.
Zozen si napr ten z firmy Jarrow (pancreatine plus)a pouzi s jedlom 2 kapsule
Menna alkalizacia napr draselnou bikarbonou= Kalinat(KHCO3) podstatne zvysuje vyplavovanie kyseliny mocovej z tela. A stava s menej purinami vytvara menej kyseliny mocovej v tele.
Oprava,.... vitamin C najma ester C,
Roman 27, velka vacsina zivin ma prichadzat s jedla, doplnuje sa len to, co bezne v jedle nenajdes v podla novsich vedomosti v dostatrocnej kvantite. To je najma
jod(2-6 mg)
selen(200 az 600 mikrogramov)
zinok(30 az 50 mg)
Vitamin C9 (3 az 5 gramov)
Vitamin E (400 IU)
Vitamin D-3(2000 az 5000 IU)
vitamin K-2( 50 az 200 mikrogramov MK7)
Mikrovlakniny (zmes az 15 gramov denne)
Probiotika (nasadzat obcas,pravidelne, najma po hnacke a pouziti atb)
Ritta, to co tu radim je ovela silnejsie, ako klinceky
Kajulka 6, lieky na virusy maju [riovela skodlivyc postrannuycy ucinkov, preto ich lekari pred[pisuju len zriedkavo. Ale antiviralne potravinove doplnky podla definicie nesmu byt nijak skodlive takze ivch moze bez obav pouzit kazdy.
Samozrejme pri silnom viraslnom utoku nenecham dieta sa trapit a pomozem mu co najskor virusy porazit, co uz davkou colostra ,extraktu z olivovych listov, monolaurinu Chagy, chaparalu alebo velkymi davkami neutralneho vitaminu C, alebo kombinaciou vsetkych uvedenych
Je obrovsky rozdiel v priebehu viralnej choroby, ked nic nespravis alebo sa branis "zubami nechtami "
Vyhnes sa tak velkej vacsine poskodenia tela.
Katy 350, na stravenie zeleninovych a strukovinovych cuklrov treba enzym alpha galactosidaze, v davke aspon 1000 GaIU , najdes ho napr v produkte firmy Jarrow pod menom Pancreatine plus.
REDBATICA ano, pred kazdym jedlom (trikrat denne) jednu tbl Betain HCL a jednu tbl Pankreatin.
zdravím dik za radu, dnes mi prišli výsledky krvi a mam zvýšenu kys. močovú ktoru som mal zvýšenu aj minulý rok tabulky na pruiny mam snažim sa držat tu dietu stále čo je dobre na vylučovanie kys. močovej?