prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG dakujem za koment, necakal som na teba, ale skusil som si nasadit liecbu aj sam (nevedel som ci sa ozves) pridam teda citricidal. Ak mi mozes rychlo pozriet ci je OK kura co som si nasadil tu: www.zdravie.sk
Dobrý deň, chcem sa spýtať, ako dlho od užitia poslednej tablety (antidepresívum) sa nachádza ešte v tele, jednoducho povedané, kedy budem úplne ,,100% čistá,,? Chceli by sme s manželom začať pracovať na bábätku. Ďakujem!!!
Ahoj RNG ... ako sa zbavím kandidy prosím ??? mám z nej hnusné podkožné akné cca rok a hnusné jazvy :( (môže ju zastaviť jedenie kokosoveho oleja) ?? Vopred dakujem
Citraty, fumaraty a maleaty su dobre formy mineralov, ale na zelezo osobne mam velmi dobre skusenosti s aminokyselinami, ak Bis Glycinat, co mas v roznych vyrobkoch pod menom Easy Iron.
Numbius, prptokol dr Berksona obsahuje
900 mg sylimarin
600 mg ALA(alfa lipoic acid)
400 mikrogramov selenu
Uvedene doplnky z firmy NOW su OK, samozrejme.
Kajulka, vsetky tie pridavky su neskodne, inac by neboli v potravinovych doplnkoch. Osobne sa snazim najst vyrobky s minimom eciek, lebo aj ked su neskodne, telo ich nepotrebuje.
atra, potravinove doplnky nehladaj v lekarnach, tie su na lieky aj ked v poslednom case obcas mavaju nejake doplnky aj tam, ale slaby vyber, prilis predrazene a naviac farmaceuti o nich zo skoly nevedia nic.
Ahoj, chcem sa ťa spýtať, je dobrý zdroj železa fumaran železnatý?