Zijem s dalsou bulimickou, ako sa obrnit?

Príspevok v téme: Zijem s dalsou bulimickou, ako sa obrnit?
zazie2112

Mozno sa tu najde niekto, kto ma podobnu situaciu a trosku ma podpori, ja som mala bulimiu, ale iu skoro rok uspesne bojujem.Zijem aj s brachom a jeho frajerkou, kt.uz asi nezvracia(tiez mala bulimiu), ale teraz skoro uplne prestala jest.Ona strasne schudla, ja pribrala.Velmi ma to depta, ked si s nou sadam za jeden stol a ona sa furt len vyhovara preco nemoze jest, odsava servitkami...Hnevam sa na nu a zaroven mam vycitky, ze vela jem. Viete mi niekto poradit, alebo povzbudit podobnym pribehom?

rockerka

No tak pekne po poriadku-myslis ze stavanie sa anorektickou a anorexia je na zavidenenie?! TO TEDA NIE!!! Radsej jej pomoz! Porozpravaj sa, navrhni psychologa, proste jej nezavid! Nemas co. A pre istotu-psycholog je tu pre vsetkych , no nie? Pre to su tu! A ty niesi super a vynimocna pre postavu ale pre povahu a schopnosti! Anorekticky sa tyraju, bulimicky tiez. Ty nechces takto zit! Kazdy den si hovor aka si vynimocna, lebo to je pravda! A aby ta to tak nedeptalo, precitaj knihu, pocuvaj hudbu, tancuj, spievaj- aj ked mozno niesi superstar, ale ani ja nie-a relaxuj!!!

zazie2112

Lenze ono je o tazke,vela spolu nejedavame,skor je to tak, ze vidim ako neje, furt len fajci a ked jem ja pozoruje ma a mam z toho zly pocit. Ale co mam robit, nechcem s nou mat konflikt kvoli brachovi a nasim.

vrr

v kazdej jednej teme?:) no tak som si len tak klikla na tri- krcok maternice, silikonove prsia, a neviem co este a nikde z tych tem nebola:) tak neprehanaj. vyjadri sa k tej teme, ktoru si sama prezila a vie co hovori. chce poradit a pomoct, ziadne nudenie sa a nematie nic na praci za tym nehladaj.

biba

Gabina, len sa chcem spytat, robis aj nieco ine ako sedenie za compom? v kazdej jednej teme mas co povedat. Co si zac? neber to zle, len ma to zaujima.

gabina

tiež si myslím, že dve bulimičky alebo anorektičjky vedľa seba neprežijú. Súperia spolu, súťažia, pozorujú sa, tá chudšia vyhráva a tú druhú to deptá...
Oddelené jedenie, oddelené všetko. Ignorácia, ak sa nechceš dostať do toho kolotoča znova. Bojuj si svoj boj s chorobou, nebojuj s druhou ženskou v domácnosti...