Ako pribrať???

Príspevok v téme: Ako pribrať???
syntaxma

mala som taku fajn postavu akurát na svoj vek a výšku...lenže v poslednom čase som dosť schudla...myslim, ze to je tým, ze som zacala brať HAK a este tie skolské stresy a nepravidelné stravovanie...ja chcem znova svoju váhu ale ako? len mi nevravte, ze jedením, bo ja cem pribrať znova na svojom zadočku a nie brušku...

moniqa87

no tipujem, ze si udrela klincek po hlavicke, lebo vegetarianska strava nie je taka vyzivna, ked ti nechuti maso nejedz ho, ale tej zeleniny jedz viac, oki?

syntaxma

no 5-tý mesiac...ale to su este len začiatky...hádam sa to zmení...ja sa pokusim lepšie stravovať...nemôže to byť aj tým, že som vypustila mäso zo svojho jedálnička? prestalo mi akosi chutiť...radšej zeleninu...ale dakujem za radu...

moniqa87

a ako dlho beries hak? chod teda za gynekologom a povedz mu ake mas podozrenie a nech ti zmeni znacku, fakt netusim cim to moze byt

syntaxma

ale ja už posledné 4 mesiace stále cvičím najmä na partiu v oblasti zadočka a to aj niekedy 3-krát za den všelijaké cviky na zadok a všetci mi hovoria, že som nesmierne schudla a že mám spadnutý zadok už nie taký ako kedysi...a čo som si kedysi kupila jedny rifle presne na mieru ete mi boli trošku obtiahnuté teraz len na mne vysia...ja už neviem čo mám robiť...

syntaxma

ale ja v podstate aj celkom pravidelne jem...v škole desiatu, no niekedy nestíham ale to je len asi 1 den, no a potom ked pridem zo školy aj o dosť neskôr si dám obed no a potom este niečo do seba pchám...a v poslednom čase sa snažím dodržiavať aj večeru, tak pred 6 večer...