NAJ SEX

Pindurka

Vieš čo? sprav mu striptíz na nejakú super pesničku... odvážne krúť bokmi..alebo si dajte spolu horúci kúpel alebo sprchu... je to bomba predohra..alebo to môžete robiť v sprchce..:)

barbar onan

smsky vzrusit.....asi tazko ....ale dokazu riadne "Nadrzat" spravit chut, vzrusit ani nie.... a profesionalne vyfajcenie sa naucit neda bud to vies, alebo nie.... :)A skuste to na luke, ale samozrejme nie v tomto ročnom obdobi

zvedavaaa

no tak ten bic by mu urcite vyrazil dych o tom nepochybujem...hlavne keby som ho s nim spraskala:-)))ale na to som moc neni,ani na ten sex v mrazaku,co som nekrofilna?:-)...ak sa medzi sex vonku rata aj sex v skusobnej kabinke,tak aj to uz mame za sebou:-)...ozaj a zaujima ma co to znamena "profesionalne vyfajcit"? a este jeden dotaz - dokazu vas vzrusit aj eroticke smsky,alebo potrebujete len vizualnu stimulaciu???

finch

skuste to ako ten chalan z temu " PROSIM OTVORTE SI TUTO TEMU!!!! POTREBUDEJEM SURNE POMOC" alebo tak nejako. On tam pisal ze sa milovali v mraze ( mozno v mraznicke). Tak to skus aj ty. Riadne ho vysvihaj s bicom a ked mu bude rit horiet tak ho strc do mraznicky. OK, alebo ked nechcete take drasticke tak pouzi lad.