Tymto oslovujem vsetkych clenov muzskeho rodu - ako sa vam to paci najviac?Aka technika,sposob,alebo nejaky nezabudnutelny sexualny zazitok...co vas najviac vzrusuje,kedy sa vam partnerka zda najsexi...Dajte nejaku inspiraciu,chcela by som prekvapit partnera:-)))DAKUJEM
NAJ SEX
Vieš čo? sprav mu striptíz na nejakú super pesničku... odvážne krúť bokmi..alebo si dajte spolu horúci kúpel alebo sprchu... je to bomba predohra..alebo to môžete robiť v sprchce..:)
smsky vzrusit.....asi tazko ....ale dokazu riadne "Nadrzat" spravit chut, vzrusit ani nie.... a profesionalne vyfajcenie sa naucit neda bud to vies, alebo nie.... :)A skuste to na luke, ale samozrejme nie v tomto ročnom obdobi
no tak ten bic by mu urcite vyrazil dych o tom nepochybujem...hlavne keby som ho s nim spraskala:-)))ale na to som moc neni,ani na ten sex v mrazaku,co som nekrofilna?:-)...ak sa medzi sex vonku rata aj sex v skusobnej kabinke,tak aj to uz mame za sebou:-)...ozaj a zaujima ma co to znamena "profesionalne vyfajcit"? a este jeden dotaz - dokazu vas vzrusit aj eroticke smsky,alebo potrebujete len vizualnu stimulaciu???
zvedavaaaa ... vyskusaj to s nim na nejakom vzrusujucom mieste niekde vonku alebo tak ..
to sa neda opisat. je potrebne si zadovazit: "Deepthroat this" z kolekcie Peter North!
fgf ale aj ostatni
co je to profesionalne vyfajcit....??Opis:P
skuste to ako ten chalan z temu " PROSIM OTVORTE SI TUTO TEMU!!!! POTREBUDEJEM SURNE POMOC" alebo tak nejako. On tam pisal ze sa milovali v mraze ( mozno v mraznicke). Tak to skus aj ty. Riadne ho vysvihaj s bicom a ked mu bude rit horiet tak ho strc do mraznicky. OK, alebo ked nechcete take drasticke tak pouzi lad.
mne sa najviac paci ked ma profesionalne vyfajci
to mu urcite vyrazi dych