:( ...neviem,ci sa mi s tymto da pomoct..ale nejako si uz musim ulavit :
mam 21 a v skole som sa zahladela do jedneho doktoranta..myslim,ze aj ja som mu sympaticka..mame sa stale o com rozpravat..dokonca sme si poslali aj 2 maily..lenze on mi na ten posledny neodpovedal..a ja teraz neviem preco nanho v kuse myslim a trapim sa...mozno je to len pobluznenie-ja neviem..ale tak taku kvazi depku mam z toho :( uz sa aj mama pytala,co mi je...
fakt neviem,co dalej...ako keby som mu poslala dalsi mail-nevyzeralo by to ako vtieranie???lebo to nechcem..och,no ja som fakt mimo z neho....
ach...ta laska(?!)
V kazdom pripade mysli pozitivne,prinasa to len stastie:)
aj mne sa snivalo s vyucujucim,ktory sa mi paci :)
Ale ved je cas dovoleniek, aj doktorandi cestovali domov a nie kazdy ma doma Internet. Tym viac, ze pri tomto stupni studia /PhD./ si uzije PC az-az. Mozno je na horach, v zahranici. Bud kludna, nic sa nedeje. Ak chces, tak mail napis, ja by som vsak este pockala /ale ja som "stara" skola :o)/
ci uz je to pobluznenie alebo hocico,tak si uzi ten dobry pocit ked nanho myslis a nemysli negativne :)
Alexea,radila by som ti pockat.Mozno len nema cas.Druhy mail mu neposielaj.Uvar si levandulovy cajik,ten pomaha na bolave srdiecko:)