Zacala som uzivat HAK a zatial mam kazdy den spinenie a niekedy aj dost silne, uz to trva asi 2 tyzdne vkuse kazdy den.. je to normalne?
POMOZTE SURNE... KAZDY DEN KRVACAM!!!!!!!
karolinka:) je nezmysel čakať viac ako 7 mesiacov na menzes po vysadení HAK.
Lekar by Ti mal pichnuť vyvolavaciu injekciu. Treba tomu trošku pomôcť, aby sa to rozbehlo.
Simona - HAK=hormonalna antikoncepcia.
Kde Ti pichli tu antikonc.injekciu? Na Slovensku už pár rokov nie je dostupná, práve pre to, čo sa stalo Tebe. Úplne rozhádže cyklus. Takže to tvoje krvácanie je z tej injekčnej antikoncepcie. Je to nežiadúci účinok, ktorý vyvoláva a ktorý dosť dlho pretrváva.
Ahojte , prosim vas stalo sa uz niekomu ze po vysadeni hak sa vam nedostavil az 7 mesiacov menzes ? moj dr hovori ze musim cakat
afka
pri HAK je skor sliznica suchsia -a mozno preto aj ten tvoj problem. Skuste to s lubrikantom (ak teda nemas ine priznaky infekcie)
babenky moje este sa vas spytam, v neziaducich ucinkoch bolo ze HAk moze sposobit zmenu vaginalnej sekrecie.. Vedel mi by niekto vysvetlit co sa tym konkretne mysli? pretoze mam momentalne taky problem, ze ked ideme s priatelom druhe kolo tak zacne zo mna vychadzat akasi tekutina zafarbena krvou v dost velkom mnozstve. Zatial sa mi to stalo 2 krat, viac sme to ani neskusali. Cize otazka, moze to byt infekcia alebo je to zapricinene tou HAK?
Ja som mala krvacanie cely prvy mesiac..odvtedy nic...:-)..iba vtedy,ked treba...
Ked si dodre spomínam moja prvá HAK pred viac ako 20 rokmi boli tiež fázické - 3 far.tabletky. Mala som stále problém, výtoky,krvácanie ..., prestala som s tým. Po nejakom čase prišiel Cilest, vtedy absolutná novinka, ten mi sadol, brala som ho nejakých 8-9 rokov. Aj neskôr som vyskušala iné novšie modernejšie. Tým chcem povedať, že možno kombinované - jednofarebné by Ti snáď nerobili problém.
aj ja som to prvy mesiac mala a uz mi to preslo. teraz mam atk uz 10 mesiacov a uz mi to nerobi, len ten prvy mesiac
beries nieco,co ti skodi a z coho mas problem?...www.lpp.sk