Glaukom

Súvisiaci obsah

Sonie

Iveta nemusíš mať obavy o maminku. Ano, pri glaukóme si musí kvapkať do očí raz alebo 2x denne podľa druhu kvapiek. Niektoré spôsobujú aj rast mihalníc. Je dôležité aby tie kvapky znášala. Pokiaľ nie, nech si pýta od lekára iné. Pravidelne musí chodiť na kontroly merať očný tlak a vyšetrenie perimetrom.......

zuzanka3946

mojej mamine pomaha r-alfa kyselina liponova, berieto preventivne, je to antioxidant s protizapal ucinkami , pomaha telu zbavovat sa kovov, je od sunday natural,cisto prirodny produkt bez prisad

Iveta..

Poprosim o radu pre moju mamičku: má 63 rokov a práve jej zistili zelený zákal. Je z toho strašne vystrašená. Musí si dvakrát kvakať do očí, z čoho má fobiu a sama si ani nevie kvapnúť a vždy jej musí niekto iný kvapkat a aj to na veľké odhodlanie.
Ale chceli by sme vedieť, či sa pri tejto chorobe môže dvíhať ťažké veci, byť dlho zohnutá ( napr. pri práce v záhradke ), alebo povedzme kričať, silno fúkať nos pri nádche...takéto obyčajné veci sme sa nikde nedočítali a maminku to ani nenapadlo opýtať sa lekárky. Ďakujem ta všetky odpovede...

danka456

Cumlicek80 ja kvapkám tiež travatan tlak mám aj 23,24 keď mi lekárka meria tým prístrojom, čo ti akoby vzduch fúkol, keď mi meria iným čo kvapne do oka kvapky mám 17. Vraj je to v hrubšej rohovke, takže asi ten tvoj tlak je v poriadku.

cumlicek80

Ahoj aj ja sa liečim na glaukom asi 2. mesiac kvapkám travatan. Pre tým som mal VOT 29 a teraz mam okolo 20 21 a mám hrubšiu rohovku no neviem či je to OK. Viete poradiť nejakú alternatívnu liečbu, homeopatiká a tak email cumlicek80@azet.sk dakujem

zara

danka 456,ja tiež som ich dosť vyskúšala,od tohto Duotravu mi dokonca začali rásť mihalnice a pod jemné ale tmavé chĺpky.A ten ekzém keď ti zmizol sám?