Ako sa najrychlejsie zbavit nadchy?

nadcha256

Na nádchu hlavne teda na upchatý nos je perfektný sprej do nosa stopnádcha, ja nemávam často nádchu ale keď ju chytím tak tento sprej, inhalovanie, mentolovú mastičku pod nos čajíky a vypotenie, prípadne panadol :)

TITINTA

Liečená 7 dní a neliečená týždeň ? to by ma zaujmalo kolko dní má týždeň :D

Ja nebývam, chorá vôbec a toto ma prekvapilo najprv bolesť hrdla, potom 37,5 boleli ma aj vlasi dnes je tretí deň horúčka fuč bolesť hrdla zmizla ale zapchal sa mi nos..... takže paráda nejak postupne to prichadza aj odchadza..... diki za rady

linduška

nadcha je preč ak si uvariš 1l vody prevarenej a 1lyžica soli nechat vychladnut a preplach nosových dutin ja som si kupila v zdravotných potrebach velku striekačku za 7Ocentov a ked mam nadchu preplachnem si dutiny naučili ma to v Tatrach v sanatoriu vola sa to tatranska sprcha je to super netreba sa to ho bat nakloniš hlavu do jednej diery striekaš celu striekačku druhou dierkou ide všetok hnis von a dýchaš pri tom ustami a potom drucha dierka treba vreckovku lebo všetko pojde von robia si to aj moje deti čuduj sa svete za dva dni je po nadche ja namiesti vreckovky použivam 3vrstvový toaletak je mekky a super treba vyskušat ja teda mam velke nadchy a toto je jedine čo mi zabera

Bambullina

Caj Lapacho ,veli ucinny stimulator imunity aj na tazsie ochorenia je ucinny napr.leukemu.staci si to da vyhadat na googli.....

Štúdia

vitaminc C, 1g az 2g za hodinu.
u mna toto pomoze snad vzdy co na mna nieco lezie. a to mam dost stresujuce a chladne pracovne prostredie.
plus samozrejme ien veci, tu spomenute.

Milky

Danae
nemas pravdu. Ked ma syn nadchu, on je za tyzden fit. Nakazi mna, mne to sadne na hrdlo, priedusky a casto az na pluca. Ked dostanem nadchu ja, este o 3 mesiace pomaly len prestavam kaslat.. Nezabera nic, antibiotika od plucnej,dci lusove recepty.
Takze bodaj by to bola pravda, tych tvojich 7 dni..