Prosím pomôžte, už som úplne zúfalá. Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú rozvedenú ženu s doma deťmi, ktoré sú dokonca jemu vekovo blízke: 9 a 15. Toto je jeho prvá žena. Bol to úplne super brat, nikdy s ním neboli problémy, doma neodvrával, iba čo sme sa sem- tam pochytili. Vždy všetko porobil a ani v škole nemal najmenšie problémy, teraz je na VŠ. A od leta akoby uťal. Strašne sa zmenil, ostal drzý a aj na rodičov stále vyskakoval. A nám pravdu tajil, až do konca novembra, kedy som na to ja priš
Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú ženu
tam nenarobis nic, laska je slepa. Cim viac mu to budes odhovarat, tym viac sa bude burit. Musite ho nechat popalit sa na vlastnych chybach.
nestihla som to dopísať a omylom mi to odoslalo. Takže ja som na to prišla a odvtedy je doma peklo. On ju proste miluje a je taký zmanipulovaný, že to ani normálne neni,. Naši sú na infarkt, to aby sme len po doktoroch behali a jemu je to všetko jedno. A pritom sme si všetci tak vždy rozumeli a nikdy nebol žiaden problém, a teraz je všetko v háji kôli jednej ženskej.. Teraz chlapec len klame je drzý a neznesiteľný a naše Vianoce stáli za prd, lebo om všetko pokazil. Ja tomu nerozumiem. Prosím poradte, už sme naozaj zúfalí. :((((((