Prosím pomôžte, už som úplne zúfalá. Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú rozvedenú ženu s doma deťmi, ktoré sú dokonca jemu vekovo blízke: 9 a 15. Toto je jeho prvá žena. Bol to úplne super brat, nikdy s ním neboli problémy, doma neodvrával, iba čo sme sa sem- tam pochytili. Vždy všetko porobil a ani v škole nemal najmenšie problémy, teraz je na VŠ. A od leta akoby uťal. Strašne sa zmenil, ostal drzý a aj na rodičov stále vyskakoval. A nám pravdu tajil, až do konca novembra, kedy som na to ja priš
Môj 20-ročný brat si našiel 36-ročnú ženu
Chcela si pocut nazory ludi, a moj nazor je jeden z nich. Netvrdim, ze mam pravdu a ty zase neosocuj mna, za moj nazor, pretoze ti akosi nevyhovuje.
Chyba ti tolerantnost k nazoru inych.
Kazdy ma pravo napisat svoje a je vrcholne netelerantne zato napadat a nadavat do starych a pod. A ak je toto vlastnost Tvojej rodiny, necudujem sa tvojmu bratovi, ze reaguje , tak ako reaguje.
mariiena: no vidím, že to naozaj nechápeš a je zbytočné ti to vysvetľovať, až to raz tebe decko spraví, alebo to budeš mať v rodine, tak potom to možno pochopíš!
a pre tvoju info, sme ho nechali tak, ale nás to strašne trápi a zožiera, tak som len chcela poznať názory normálnych ľudí a či niekto zažil niečo podobné
pre kikku
ten tvoj prispevok je bomba. to by mali dat do ucebnic. Dufam, ze si "nestastna " prekopiruje tvoj list a da ho precitat ctenym rodicom.
este raz... super
ano, na Slovensku je pomaly zlocin byt stary, akokeby sa ti mladi (do 20 ) nechceli dozit 40 tky. ( inac som stara, mam 35 rokov}
skor reagujem na prispevky, kde sa na taketo zeny nadava. Chodim tu uz dost dlho, ale podobny topik o chlapoch som tu nevidela. Tvo brat je medzi neustalymi vycitkami svojej rodiny a laskou k tejto zene. Necudujem sa mu, ze sa zmenil, to je jeho obrana na posmech, vycitky, ohovaranie a okolie, ktore ho nechce pochopit. Cim budete k nemu horsi, tym jeho reakcie proti vam budu stupat. Mozno by nebolo zle ho vytiahnut na nejaku 3 dnovu party, kde budu iba mladi ludia, kde sa odviaze, zabavi, alebo niekde na par dni, kde su nejake diskoteky a pod. neviem, ake moznosti su teraz na Slovensku.
A nehladajte vinu len u nej. Ju tiez ohovaraju, ze ma mladeho a pod. Su na tom rovnako.
vies nestastna,nenahnevaj sa ale myslim ze nie on,ale vy ste vinni..a nie on ale vy robite tie nepokoje a kazite tie vztahy v rodine..Ja nehovorim ze je to "normalne"ze si nesiel taku staru priatelku ale tvoj brat nema patnast, je to jeho rozhodnutie..A ver tomu, ze keby ste ho respektovali, nemusel by klamat, keby ste mu stale nedohovarali, nebol by drzy..Chcelo by to trochu tolerancie a pochopenia..Cim viac mu budete vycitat jeho frajerku, tym viac sa bude od vas odtahovat a hladat utechu u nej..Netvrdim ze ste mu mali zablahozelat,ale keby ste to prijali aspon s predstieranym pochopenim..vzdy by vam vsetko povedala a bol by to stale ten dobry brat..A casom by vam urcite povedal aj to, ze sa mu v tom vztahu to a to nepaci..a casom by sa iste rozisli,ked by ho okuzlenie preslo..Lenze tym ze vy ste proti nemu, tak sa ich vztah este utuzuje (lebo ako sa hovori laska prekona vsetky prekazky,a tvoj brat sa tym urcite riadi)..Ja viem o com hovorim..nenasla som si si sice starsieho chalana (kedysi),ale bol to riadny kreten..a vsetci to vedeli, len ja nie..Keby ma nechali na to prist samu..urcite by som sa nim nenechala trapit a vykaslala sa nanho..Lenze kedze nasi si uvedomovali aky je to hlupak..pocuvala som to den co den..davali mi zaracha..ja som klamala, hadala som sa s nimi..a nasi vztahy sa dost rozbili a take aj ostali (hoci uz je odvtedy hadam aj zo pat rokov)..Vydrzala som s nim 3 roky..aj ked ma (s prepacenim)sral, podvadzal, ponizoval a neviem co vsetko..lebo doma som pocuvala ze aky je magor (a to pritom nevedeli nic z toho co mi robil, iba ho asi 2razy videli a proste im nesadol), ja som hladala utechu u neho a chcela nasu lasku ubranit voci vsetkym..A tak som s nim zabila 3 roky, hoci som si uvedomovala ze ten vztah je nanic..Ked bolo po vsetkom, povedala som mame"vies keby ste mi vtedy tak nepilili usi aby som sa s nim nestykala, uz davno by som s nim nechodila.."A mama mi na to povedala"no mas pravdu..ale tak my sme sa o teba bali..".Toto je moj pribeh..A tvoj brat ma tiez ten svoj pribeh.Tak mu skus ty alebo aj rodicia povedat ze ste zmenili nazor, ze sice sa vam jeho vztah moc nepaci ale ze ho budete respektovat a nebudete mu v nom branim a skuste sa tak aj naozaj spravat (a este aj nekomentovat jeho frajerku nejakymi nevhodnymi poznamkami typu "ten tvoj vztah aj tak nema cenu, iba ta vyuziva", "uz zase ides za nou?!" a ver tomu ze vase vztahy v rodine sa zazracne zlepsia..a aj oni sa rozidu..mozno za polroka, mozno za rok, mozno za dva..ale urcite sa dockate..Natlakom nic neurychlite..
vies nestastna,nenahnevaj sa ale myslim ze nie on,ale vy ste vinni..a nie on ale vy robite tie nepokoje a kazite tie vztahy v rodine..Ja nehovorim ze je to "normalne"ze si nesiel taku staru priatelku ale tvoj brat nema patnast, je to jeho rozhodnutie..A ver tomu, ze keby ste ho respektovali, nemusel by klamat, keby ste mu stale nedohovarali, nebol by drzy..Chcelo by to trochu tolerancie a pochopenia..Cim viac mu budete vycitat jeho frajerku, tym viac sa bude od vas odtahovat a hladat utechu u nej..Netvrdim ze ste mu mali zablahozelat,ale keby ste to prijali aspon s predstieranym pochopenim..vzdy by vam vsetko povedala a bol by to stale ten dobry brat..A casom by vam urcite povedal aj to, ze sa mu v tom vztahu to a to nepaci..a casom by sa iste rozisli,ked by ho okuzlenie preslo..Lenze tym ze vy ste proti nemu, tak sa ich vztah este utuzuje (lebo ako sa hovori laska prekona vsetky prekazky,a tvoj brat sa tym urcite riadi)..Ja viem o com hovorim..nenasla som si si sice starsieho chalana (kedysi),ale bol to riadny kreten..a vsetci to vedeli, len ja nie..Keby ma nechali na to prist samu..urcite by som sa nim nenechala trapit a vykaslala sa nanho..Lenze kedze nasi si uvedomovali aky je to hlupak..pocuvala som to den co den..davali mi zaracha..ja som klamala, hadala som sa s nimi..a nasi vztahy sa dost rozbili a take aj ostali (hoci uz je odvtedy hadam aj zo pat rokov)..Vydrzala som s nim 3 roky..aj ked ma (s prepacenim)sral, podvadzal, ponizoval a neviem co vsetko..lebo doma som pocuvala ze aky je magor (a to pritom nevedeli nic z toho co mi robil, iba ho asi 2razy videli a proste im nesadol), ja som hladala utechu u neho a chcela nasu lasku ubranit voci vsetkym..A tak som s nim zabila 3 roky, hoci som si uvedomovala ze ten vztah je nanic..Ked bolo po vsetkom, povedala som mame"vies keby ste mi vtedy tak nepilili usi aby som sa s nim nestykala, uz davno by som s nim nechodila.."A mama mi na to povedala"no mas pravdu..ale tak my sme sa o teba bali..".Toto je moj pribeh..A tvoj brat ma tiez ten svoj pribeh.Tak mu skus ty alebo aj rodicia povedat ze ste zmenili nazor, ze sice sa vam jeho vztah moc nepaci ale ze ho budete respektovat a nebudete mu v nom branim a skuste sa tak aj naozaj spravat (a este aj nekomentovat jeho frajerku nejakymi nevhodnymi poznamkami typu "ten tvoj vztah aj tak nema cenu, iba ta vyuziva", "uz zase ides za nou?!" a ver tomu ze vase vztahy v rodine sa zazracne zlepsia..a aj oni sa rozidu..mozno za polroka, mozno za rok, mozno za dva..ale urcite sa dockate..Natlakom nic neurychlite..
dakujem za názozy, ale ty mariiena to asi vobec nechápeš. asi si tiež stará. a také staré sú už asi fakt zúfalé, ked si hľadajú takých zajačikov, ved to nie je normálne,ani to, ked má 20r baba 50 ročného dedka, asi sa ti to nikdy nestalo. ved naša mama má 41 rokov, čo je len o 5 rokov viac ako má tá ženská a poviem ti,že je to riadne nechutné.
eeell: to akoby bolo cez kopírák, klamal nám, že má 19 rokov a nechcel ani fotku ukázať, asi sa hambil a stále hambí, že má takú starú ženu, ale si to nechce priznať. a pritom to netrvá dlho medzi nimi, len nejaké 3-4 mesiace a on zatratil koli nej celú našu rodinu, vidí len ju a nás má v paži, aj keby sme zdochli, aj chudák babka to nedokáže pochopiť, lebo to bol taký dobrý chlapec. Dávala ho všetkým za vzor, a teraz je to len obyčajný zmanipulovaný chudák, ktorý vazerá ako homelesák a posledná ľudská troska
vsetci tu pisete, ako keby zeny s velkum vekovym rozdielom boli nejake bosorky. Vasi bratia su svojpravny a ked sa zamilovali do nich, je to ich problem,.
Je zaujimave, ked sa holka 20 r . zamiluje do 50tnika, pomaly si to nikto nevsimne.
A nech si uzije, sak nejde pri nej zomriet. ked ju prestane mat rad, tak sa to rozpadne.
ved prave ze je jeho prva! potrebuje sa naucit vsetko co doteraz nestihol a o com sa rozpravali jeho kamosi a on netusil o com to je. no a kto ho to lepsie nauci ako zrela zena. a potom vyzbrojeny skusenostami si najde peknu mladu priatelku. aj moj znamy-on ma 24 a chodil s 50rocnou- vraj taka zachovala este bola na svoj vek a nakoniec sa aj tak vratil k svojej starej laske, peknej holke...ono ho tom prejde
finch má pravdu, môj brat je na tom takisto, on má síce už 24 , ale ona
35 r. , a presne ako píšeš, celkom sa zmenil, ako by si opisovala môjho brata, takže to treba fakt nechať, aj my sme to skúsili, ale bolo to čím ďalej tým horšie, ešte my sme boli tí zlý, a môj brat aj rodí, a určite živý aj jej decko , trebo to nechať nech sa sám popáli. My sme zistili, že ho aj podvádza, ale ked sme mu to chceli dokázať, ukázať sms-ky, tá k....a aj to nejako vysvetlila, že iba náhodou dostala také správy, takže myslím si,že láska je fakt slepá