Prosim poradte, kamaratke uviazla vatova hlavicka z tycinky hlboko v uchu a neda sa vytiahnut, co mame robit? Pomoze voda do ucha??Zvonka tu vatu nevidno, no stale ju citi, takze je asi dost hlboko.
vata uviaznuta v uchu
Kika, nech sa ti do ucha pozrie dospelá osoba a ak vatu uvidí, môže ti ju pinzetou vytiahnuť. Ak by to nešlo, tak to nechajte na lekára. Vodu si do ucha rozhodne nelej!
Ja som nemal po ruke vatu tak som tam vopchal hajzlovy papier.Usna mi to vytiahla za 2 sekundy.Opytala sa ma ci nahodou nechcem ist aj na psychyatriu.
Choď k doktorke! Hneď! Ona ti to vytiahne asi pinzetou. Vodu určite neskúšaj, bo ti to ešte hlbšie vnikne a budeš už úplne na to ucho hluchá. Nezasahuj si tam! Amen
Asi ta voda moc nepomoze a navsteva u lekara bude rychla. Aspon je to normalna vec, nie ako niekto pride s partnerkou na urazovku, v zadku vibrator a vraj " pan doktor, pomozte partnerke, to sa jej stalo pri upratovani "
Ty si ani nemusis vymyslat. -)
Cistila som si ucho a zostala mi vata v uchu.. nevidno mi ju tak ju mam asi daleko chcela by som sa spytat da sa to vytiahnut aj doma aby som nemusela ist k lekarovi? Dakujem
asi by som moc nespekulovala, ale s tou vodou myslim, ze nepokazite nic, ale lepsie by bolo doktorovi a ak to neboli tak radsečj pockat na doktora