ESCAPELLE A HNEDY VYTOK

Príspevok v téme: ESCAPELLE A HNEDY VYTOK
daniela:)

awojte.v posledny den menstruacie som mala nechraneny pohlavny styk a priatel sa do mna vystriekal.pre istotu som par hodin nato vzala escapelle tabletku po.teraz mam hnedy zapachajuci vytok.je to normalne?je to z tych hormonov,lebo HAK neberiem cize telo na holko hormonov nie je zvyknute... neviem kedy mam ocakavat menstruaciu,ked som ju teraz mala...dakujem za prispevky:)

kačička

Mojmu priatelovi sa podarilo zatajit, ze je panic.A tak sa do mna...Hned ked mi to cvaklo, co bolo hned po 3minutach som si nasla tabletku po a najblizsiu lekaren do ktorej som sa rozbehla.Tabletku Escapelle som zobrala do pol hodinky.Tak uz mi zostava iba verit.Antikoncepcne tabletky som vysadila zhruba mesiac dozadu a tak ani nemam sajnu kedy by mi mala naskocit menstruacia...Nie je to nic prijemne.Ako som mohla byt taka...A teraz mi asi zostava iba verit v zazraky mediciny.Mam strach

ludka12

danuska123 plne s tebou suhlasim...lebo nie len na tejto teme ale aj na inych si clovek chodi pre rady a nie citat nezmyselne hadky...tak si pomahajme na to je to

danuska123

cim dalej tym sa tu viac stretavam s roznymi hadkami a natahovaniami sa.ludia si tu chodia po radu a nie po osocovanie a nadavky aky su hlpy a napodobne,ze lea.daniela si tu prisla po radu a nevies ake boli jej okolnosti ani ako zije,proste nevies o nej nic ale rozpisala si sa jej ale aidna odpoved od teba na jej otazku.QUIXI som rada ze su tu este ludia ktori aj chcu pomoct.skoda ze tu nemas hodeny mail...

quixi

lea akoze je to velky zasah do orgazmu ale stat sa to moze hocikomu a neviem preco osocujes babu ked ona chcela pocut radu a nie to ze ci vzdy ked bude mat styk bude brat escapelle a teraz k tebe daniela:) je to dost mozne ze to mas z tych hormonov ale nemusi to byt tak a mentruaciu cakaj normalne :)

lea

daniela, vsak to je tvoja vec, len je to vyrazny zasah do organizmu, to teraz vzdy, ked mas styk, budes brat escapelle? nie nadarmo to bolo kedysi len na predpis. vsak su aj ine formy antikoncepcie, nemyslim HAK, ta je viac skodliva ako osozna. mala som kamaratku, co kvoli nej zomrela

daniela:)

lea a podla teba teraz sme mali co robit? ak nemozeme babatko same priviest na svet tak radsej zoberiem tu hlupu tabletku.kazda zena ju aspon raz v zivote vezme pred nezelanym tehotenstvom ked zlyka akakolvek forma antikoncepcie.asi si to este nezazila.mam 22 a studujem na vysokej skole cize dieta nie je najlepsi sposob ako si to studium sprijemnit.a DEN mno plodne a neplodne dni funguju u zien s pravidelnym cyklom ked ma ovulaciu v 14.den od zaciatku menstruacie.no niektore baby ovulaciu maju posunutu prave na prvy den menstruacie a neviem ako je to mozne ale je to tak,prikladom je moja mama.a spermia v posve prezije aj 3-4 dni ak tam ma dobre prostredie cize aj ked nesexujes v den ovulacie jednoducho spermia si v posve pocka na to vajicko... ak si pred ovulaciuo samozrejme..ale ak vravis ze mala si dostat kramt na 28.den mala si neplodne dni cize nie tehotna nebudes...a tabletu treba vziat hned a necakat ale zabrat by mala ak si citala pribalovy letacik preto ona ta chrani 3x a to
1:brani uvolneniu dozreteho vajicka aby nedoslo k oplodneniu,alebo
2:ak sa vajicko uz uvolnilo tak brani ani splynulo so speriou,alebo
3:ak doslo uz k oplodneniu tak brani sa oplodnenemu vajicku uhniezdit sa v maternici,cize porusuje sliznicu maternice a preto mame teto spinenie.
bola som s tym u gynekologa cize viem o ocm rozpravam a povedal mi ze tato tabletka bola v mojompripade zbytocna lebo ovulaciu posunutu nemam a cez kraamy som uplne neplodna.no vravim aj ovulacia sa da zistit kedy ju mas.ak ju mas v 14 den tak mas zvysene mnozstvo trosku zapachajuceho vytoku.takze asi tak:) a ti ktorym vadi toto davkovanie sa hormonou,pytalo sme radu a je to nasa vec cim sa cpeme odniesli sme si to sami uz aj bolestami po tychto tabletkach cize bola by som rada ak by ste sa nemiesali do nas kym nechcete s niecim poradit...vy ich brat nemusite ak nechcete ale HAK su tiez hormony no nie tak vela tak kritizujte teraz polovicu zien co beru HAK ...a niektore ich ani neberu pred nezelanyn tehotenstvom ale preto aby sa im upravil cyklus.dakujem

den

Ja MAM PODOBNY PROBLEM, LEN my sme mali s priatelom nechraneny pohlavny styk, a bolo to 25. den po menstruacii. Tabletku som užila v posledny mozny den jej uzitia,t.j. 3.den. Menstruacia sa mi nedostavila 28.den, a teraz neviem ci mozem byt tehotna alebo nie? Plati to s plodnymi a neplodnymi dnami vobec? 3 dni pred ocakavanou menstruaciou je mozne otehotniet?....dakujem za prispevky..

anetka12

cisti sa ti maternica,tableta zabranila uhniezdeniu oplodneneho vajicka to je v pohodke.tak tyzden by si mala spinit a potom uz nie