ahoj .. nemam ziadne skusenosti ale chystam sa na to spriatelkov a neviem ako to mam zakoncit ... ked mam kondom, mam ho pred vyvrcholenim vitiahnut a spravit sa donho alebo vytihnut dat dole a spravit sa na priatelku aleboo sa spravit do nej alebo ako?
zakoncenie
nie moze dosiahnut aj vaginálny... najlepsie dva prsty poradím - ukazovák a prostredník...
Heh:Dpresne pokial dociahnes.A kolko prstov?na dokym nebude kricat ze ju to boli.heh.A mozes jej pretrhnut blanu ale nemusis...a s tymi prstami zacni pre sexom.´po sexe uz asi nebude mat chut . heh. A s tym kondomom ?no ked uz citit ze budes tak ho z nej napr. vytiahni alebo si ho tam v nej napr. aj nehaj tiez to je uplne jedno...dole si ho nedavaj,vystriekas sa jej na brucho vtedy ked budete sexovat bez gumy.
kriste mozes ale nemusis. To su otazky. Pokial ju tymi prstami budes hladkat tak nie. Ked ich das dovnutra a poriadne ju spravis tak ano. Sak raz sa musi pretrhnut tak coho sa bojis??
Dobrá otázka...rád by som to vedel aj ja..
ked este nema pretrhnutu panensku blanu a strcim jej prsty dovnutra tak ju pretrhnem?
hmm?
lolek :d .. ale ked je panna? nepretrhnem jej blanu hm?
boze takto zdrhnut a nechat ma tu sameho xD
no sak kam dociahnes ne? xD to su otazky. Len pomaly a postupne
no vies ale ked je panna tak nevim jak hlboko mozem strcit prsty no :p