onanovanie a akné???

PharmRamon

Akné sa na žaludi netvorí, prevdepodobne sa jedná o mykolitické teda plesňové ochorenie. Skús nejaké voľno predajné mykolytiká, ale lepšie by bolo navštíviť urológa.

m4tq0

mám problém.. asi pred rokom som na najširšej časti Žaluďa objavil akné.. je to normálne? alebo je to nejaka choroba?? kto má skúsenosti nech odpíše

franzo

Ono sa moze zdat ze ano, ale je to hovadina. Aj ked semeno obsahuje pomerne vela zinku, a na akne posobi dobre prave zinok, onanovanie a akne nema spolu ziadny suvis.
Mno ak mas problem s akne tak zbehni za koznou. Aj ja som mal s nim problemy a nechcelo sa mi koli tomu k doktorke lebo vsetci mi hovorili ze to je v puberte normalne, no nakoniec som isiel a vysledok stoji za to! Som na seba len nastvany ze som nebol za doktorkou uz skor... (dala mi na akne zineryt a skinoren - zabralo fantasticky!)

pentium

no ja newiem,ja ked to robi casto mam taku nepeknu plet,ale teraz som to uz davno nerobil a vyzeram super:-)))tak newiem,preto som sa xcel len spytat:-DDD

poliewoocka

Pentium,nie.
Pri onanovani sa do tela vylucuju endorfiny.Akne sposobuje aj nervozita,stres a zlost,ktore su odburavane pomocou tychto "hormonov stastia".Proti akne posobi aj dobre uvolnujuci a naplno prezity sex.Je to vedecky dokazane:)