Ahojte,uz som tu zalozila jednu temu,ale chcela by som sa opytat,ze ako ste prisli k svojej terajsej,alebo aj byvalej laske a kolko mate rokov. dakujem
kde,resp. ako ste sa zoznamili a je z toho laska?
ja - 22r. on - 26r. taktiez v bare, najprv dlho kamosi, potom to nejak prislo
heh nasla som si ho na nete, aj ked predtym som ho poznala uz z videnia a pacil sa mi...:) tak som si ho vystopovala, a akoby len tak naahodou som mu napisala....no a sme spolu uz skoro rok a pol....:P
Ja mam 19 a on 20. Zoznamili sme sa v bare..zoznamil nas jeden nas spolocny priatel..Najprv sa mi nejako nepacil, ale casom to prislo a teraz sme spolu viac ako rok a pol a este pred tym sme spolu chodili tri mesiace..:-)
gabca a kolko mas rokov?
my sme sa spoznali pri mori v Taliansku... sme spolu uz 1 a pol roka:)
spoznali sme sa na diske v podstate cez kamarata (ktori sa ale uz s nami oboma prestal bavit kvoli tomu ze sme sa dali dokopi, co uz) a sme spolu uz dva a pol roka...
ale je jedno kde stretnete lasku alebo ako, hlavne, ze si budete rozumiet...
Ja som môjho macka vídavala v jednom biliardovom clube ale nejak som sa nad ním nepozastavovala.Považovala som ho za namysleného,lebo hrával iba sám,mal skladacie tágo a rukavičku.Potom si ma našiel na pokeci a tak sme si začali písať.Chcela som,aby ma naučil v biliarde pár trikov a dal mi pár rád.Išli sme teda hrať prvý krát a potom druhý a na ten druhý sme sa už bozkávali.Začali sme spolu chodiť.Potom sme mali pár dňovú pauzu,lebo sme si niečo vyjasňovali ale dali sme sa znovu dokopy a sme spolu už 3 mesiace.Hádam ná m to vydrží čo najdlhšie,lebo lepšieho chlapa som zatiaľ nestretla.:)