kde,resp. ako ste sa zoznamili a je z toho laska?

nety

no my sme to mali dost zaujimave. poznali sme sa uz ako male deti (inak ja som sa s nim velmi nechcela vtedy debatovat :D ) asi o vyse 10 rokov neskor sme si uplne nahodou zacali na nete pisat :D az vtedy ma napadlo kto to je,aj som nanho zabudla ze existuje vobec :D boli sme kamosi a po roku a pol sme sa dali dokopy :) uz sme spolu vyse roka a no ja mam 17 a on 18 :)

ginger294

este nieco:nikdy som neverila tomu ze na net-e sa da najst taky chlap ,ktory chce vazny vztah a nie len babu vyuzit ale viem ,ze su aj vynimky,moj zlatik :))

ginger294

j budem mat zachvilu 18 a on ma 20,sme spolu uz rok a pol,no pocula som o nom od kamosov,potom sme sa videli v autobuse,a podla fotky na pokeci am spoznal a napisal mi,tak sme sa vlastne zoznámili,som s nim stastna ,velmi ho lubim :)

janka

Ja mam 22 a on tiez.Zoznamili sme sa na svadbe mojej spoluziacky a jeho bratranca,takze asi osud.Bola to laska na prvy pohlad,a sme spolu 3 roky.Je nam spolu super

kwiatuszek

Moja laska?
Heh..
Tak poviem pravdu,
Do svojích 20rokoch som nemala ani 1priatela. (t.j. bola som panna)
bola som už zufala...ale dala som si taky sen že sa na výške s niekym zoznamim...
Potom som šla študovat VYSOKU školu do zahraničia(POľSKO) , a tam som sa zoznamila so sojim priatelom s ktrým som dodnes a je tomu už 2rok...
myslim si že ten malý sen sa mi splnil...aj ked som tomu vôbec neverila

schellly

Ja som sa zoznámila tak, ako som nikdy nepredpokladala, že sa zonámim, lebo som aj bola proti tomu - cez internet. Vtedy som mala 17 rokov a aj môj priateľ. Teraz máme 20 rokov, sme spolu 2,5 roka a už rok aj čosi spolu bývame. A je to super :)

monicka2509

my sme sa spoznali na nete,s tym,ze poznali sme sa uz skor,chodili sme spolu na zakladku a ja som ho vtedy aj chcela,ale on mna nie.ja som ho nasla na pokeci s tym,ze si z neho vystrelim a nikdy mu nepoviem kto som.sme spolu 5 mesiacov..ja 21 on 22

:))))

ja som sa s mojou laskou spoznala na diske nejako sme sa dali do reci ale ja som nemala zaujem,proste necchela som ziadneho chalana ale potom sme sa takto streli (na diske) este par krat a nejako som pristupila na prve rande :) sme spolu uz vyse roka a ja mam 17 on 21 :)

carlito

ja som sa so svojou laskou zoznamil na discoteke..tam este nic,to sme si len potom pisali na icq,sms..a o 2 tyzdne sme sa stretli:) a dali dokopy..ja 20 ona bude mat 23..a sme spolu uz 9mesiacov;)..a som moc stastny..