internet áno či nie

Príspevok v téme: internet áno či nie
eska

Tak som sa tešila, keď nám v byte pribudla zábavka - internet. Moja radosť bola krátka. Celkom sa zmenil môj partnerský život. Môj muž celé hodiny sedí pri počítači, ráno vstane a už surfuje alebo emailuje, príde z práce a už surfuje, Štedrý deň - pri počítači, po večeri pri počítači. Už sa ani nerozprávame. Keď som mu to vytýkala, len poznamenal, že keď sa nudím, aby som si našla nejakú zábavku. Sme spolu 5. rok, ale ja ho nepoznávam, alebo je za tým niekto? Aj teraz sedí pri počítači, to sú sviatky. Tak som si našla zábavku a píšem. Možno sa niekto zamyslí a napíše pár slov k príspevku.

b.

Ahoj, ak si dospelý muž našiel takúto zábavku, nevie s tým prestať, tak môj názor je, že sa tu už vytvára závislosť a bude preňho i pre Teba veľmi ťažké to zmeniť. Ak si po hodine-dvoch pri počítači nedokáže povedať dosť, tak ťa naozaj ľutujem, je to už asi prípad pre odborníkov. B.

eska

ethel, už aj to som skúšala, vtedy mi povedal, že mu vadí, keď ho sledujem, že sa nemôže sústrediť. Tak som to už potom neskúšala.

eska

Bola by som rada, keby ho to prešlo.
História sa pozrieť nedá. On má notebook a ja som pri počítači. Obaja môžeme byť pripojení. Aj tak má všade samé heslo. A ani to nie je môj spôsob.