bozky

palinoo

Take zalubene SMS si posielame dost casto si myslim.To sa mi velmi paci.Len mam taky pocit ze ked mam chut na nieco ja tak vtedy nema ona alebo naopak.Za ten cas co sme spolu je to asi stale tak.

poliewoocka

Tak to je uplne normalne,ved nezijeme v 100% izolovanom skleniku.Mal by si sa ale naucit(autotreningom)vnimat veci prichadzajuce a odchazdajuce tak,ako to je.Nicoho sa neboj,bud mily,nezny,uprimny a laskavy.LASKOU sa nic nepokazilo:)A ako povedal jeden znamy filozof,zlo nema vlastne sucno.Je len absenciou dobra.Snaz sa,aby laska vyplnila cely tvoj zivot.Potom sa ozaj nemas coho bat:)Vela stastia a napis sms priatelke,ako veeelmi ju lubis.Mna aj taka drobnost vie naladit na cely den:)

palinoo

asi to bude tym ze sa naozaj velmi bojim ze sa nieco pokazi....a k tomu ze "co ak"...no to je moje rozmyslanie vzdy ma nieco take napadne

poliewoocka

Tak to je este kratka doba...mlady,prave sa rozvijajuci vztah.Bojis sa,co ak sa nieco pokazi a obom sa ublizi.No ak sa budes zozierat myslienkou "CO AK..." bude to este horsie.Vies,co je na laske najkrajsie?Nic nie je planovane a vsetko sa stane vtedy,ked ma.PANTA REI...Uzivaj si lasku a tes sa z kazdej chvile s priatelkou:)

palinoo

nie nemam stach ze co pride dalej ja mam len taky nevysvetlitelny pocit ako keby take dlhe vasnive bozkavanie mohlo nasmu vztahu ublizit nejako...a citim sa pritom dobre a preto aj nedokazem pochopit preco mam take pocity....a tie 4 mesiace no my sme sa zacali tak zblizovat asi tak pre mesiacom predtym to bolo take dost chabe

palinoo

ja to citim az privelmi dore ale iba z tych chvilkovych z nejakeho dlho vasniveho bozkavania to necitim a chutia mi len nevie preco mam taky pocit zeby sa to mohlo pokazit a sme spolu 4 mesiace

poliewoocka

Myslis tie bozky?Nechutia ti?Kolko ste spolu?Necitis pocas bozkavania taku energiu,ktora sposobuje,ze len len nevyskocis z koze?

palinko

ja to dievca velmi lubim ale nie vzdy mam chut na to bozkavanie nerobi mi to ziaden problem ale mam pocit ako keby to nas vztah nejako kazilo

poliewoocka

Bozky su ako jedlo.Nie kazdemu chuti vsetko,neda sa bez nich zit,najlepsie su,ked sa vychutnavaju a ked sa do toho vlozi laska,nadobudaju nevidane rozmery...