Krúžok som si vložila (22.12.2007)a o hodine 14:00,a treba to počítať od toho dna ako som si ho tam zaviedla tých sedem dni alebo až od (23.12.2007)?A a či po tých siedmich dňoch môžem mať už nechránení styk?(29.12.2007)(som chránená proti počatiu teda otehotneniu?)?Prosim rady
NUVARING
nikto tu teda neužíva NUVARING??
zaujímali by ma nežiadúce účinky, kt. ti spôsobuje, lebo u HAK ich je dosť, tak či je šetrnejší NUVARING
ahojte, ja pouzivam Nuvaring skoro dva roky a som velmi spokojna. Zavadza sa lahko, treba si len zvyknut a najst ten spravny tah :) Menzes mavam styri dni a pomerne slaby, hlavne nemavam bolesti. Priatel sa nan nikdy nestazoval, pri styku ho nie je ani citit. Stava sa, ze sa pri styku dostane von, ale to nie je problem. Iba ho oplachnem horucou vodou a zasa vratim na miesto. Kruzok sa vklada vzdy v ten isty den akom vybera...t.j. v piatok dam, o tri tyzdne v piatok vyberiem a zasa v piatok...atd. Pocas doby bez kruzku (7dni) nie je mozne otehotniet. Snad som Vam aspon trosku pomohla. Dufam, ze budete rovnako spokojne. Drzim palce :))
prosím vás ženy, ktoré máte skúsenosti s vaginálnym krúžkom? zaujímajú ma osobné skúsenosti, porovnanie s antik. tabletami (nežiadúce účinky), či sa lahko zavádza a vyberá, či je spoľahlivý - či sa partner môže urobiť do vás, či sa robí do vás aj počas menzesu, a aké máte menzes a ako dlho. dakujem za subjektívne názory.