holky .. keby hodite s chalanom ktoreho lubite a on vas tiez (co je v tejto dobe asi nemozne) tak by ste boli radsej keby vam povie ze uz ma v sexe vela za sebou a ze by ste si snim pekne uzili, alebo keby vam povie ze je panic ze s nikym este nespal a nechal si panictvo pre vas? dakujem vopred za odpovede :) a povedzme ze mate obaja 18 rokov
Otazka pre dievcata
ja myslim, ze by si to baba na tebe cenila keby si bol panic
takze by vas potesilo keby ma neco za sebou a via si uzijete .. naco sa setrim? :p
noo tak k tomuto mam teda co povedat.... ja som zacala pred par tyzdnami chodit s jednym chalaniskom z ktoreho nejako postupne vypadlo ze akoze chodil predtym s asi 3 babami tak vaznejsie, btw mame 17 obaja, no a ja som si akosi domyslela ze asi aj s nimi uz spal, ked teda "vaznejsie"... a mala som z toho dost stavy lebo predsalen ak uz mal 3 zenske a ja som este panna tak to je take zvlastne... no a pred par dnami som zistila ze aj on je este panic :) takze v pohodke vsetko...
ja by som chcela tiez vediet pravdu...aj ked by ma asi nepotesilo keby spal napr. s kazdou druhou v minulosti....ale by ma mrzelo neskor ze nebol uprimny keby som sa to dozvedela...
ja by som bola rada keby to bolo v norme take 3-4 baby taka normalka
...no mna by potesilo keby bol uprimny =>chcela by som pocut pravdu.