holky .. keby hodite s chalanom ktoreho lubite a on vas tiez (co je v tejto dobe asi nemozne) tak by ste boli radsej keby vam povie ze uz ma v sexe vela za sebou a ze by ste si snim pekne uzili, alebo keby vam povie ze je panic ze s nikym este nespal a nechal si panictvo pre vas? dakujem vopred za odpovede :) a povedzme ze mate obaja 18 rokov
Otazka pre dievcata
priatel bol panic a ja panna a aj ked to hned na prvykrat nebolo nieco extra (ved na prvykrat to nikdy nie je ono), ale teraz si sex neviem vynachvalit, ved ucit sa a skusat mozete spolu donekonecna a skusenosti pridu
No ja som pri tom skusenejsom tiez ako drevo ale sak co ... aspon ma postupne nauci ale ten panic by ma toho asi moc nenaucil a boli by sme dreva obidvaja
no vsak vravim ze kazda je ina :D podla mna z tohoto nic nezistis..sa tu mozeme o tom dohdovat donekonecna :D
z vlastnej skusenosti : Ja som bola panna on panic=otrasny sex, prvykrat sa to este dalo ved to bolo prvykrat, ale tie skusenosti pri dalsich sexoch robia svoje... samozrejme aj baba sa troska musi snazit. Teraz mam chlapca skuseneho mal nejakych 5 bab a je to super...takze radsej skusenejsi...
nejde oto aby si baba uzila ale o to aby vedela ze nema v posteli drevo... a ked je ta baba naaaahodou este panna tak by bolo ovela lepsie povedat ze uz nie si pannic lebo taka baba sa potom citi uvolnenejsie a vie ze aspon jeden z vas v tom ma prax takze aspon ze ty ju dokazes viest...teda aspon u mna to tak je
vidim ze vam zalezi natom aby bol chalan skuseny ... a vacsine ide oto aby si uzila ...
a o ti pomoze ze on to pozna ked ty nie?
heureka takze by bolo lepsie keby chalan je panic a aby ste boli natom tak rovnako? ze drevka? :)
nooo ako ktora....su take co chcu skusenych mat a su take ktorym to pride divne ze ich chalan mal vela bab a oni este nic...no mne osobne by to prislo divne..by som sa bala ze budem ako drevo :D