chalani poradte mám 17 a co vam pomohlo na akne aspon trosku

hghg

mne na uhry pomaha to najlacnejse a najmenej kvalitne mydlo ake najdete. Vysusuje a odmastuje plet a uhre nemaju sancu. len to dlhodobo neodporucam lebo to vraj nici plet. Ale na tych par mesiacov by to nemalo zanechat trvale znicenu pokozku.

cibi

tinnka no zinerit je fajn,lenze ked si na to clovek zvykne pocase sa stracaju ucinky a vyrazky sa vratia. zalezi podla toho ci su tie vyrazky len vonkajsi alebo vnutorny problem..

tinnnka

ahojte chalani,
neviem ale myslim si :) ze tak isto ako mame akne mi holky tak ich mate i vy- je to proste choroba. Ja som sa s tym tiez dlho trapila a bojovala a som ymslela ze je to hlavne vekom a ze to samo prejde ale no nepreslo- tak som sa nasrala a sla ku koznej- no poviem pravdu pokial mi dala spravnu masticku 2-3 rozne som rozne vyskusala a bezvysledne ale nakoniec som nasla tu spravnu : vola sa to ZINERIT a po 2 tyzdnoch co to pouzivam sa mi uz ziadne vyrazky nerobia a mam uz super plet . Skuste vazne najprv zajst ku tej doktorke-koznej a az potom ked toto nepomoze hladat ine sposobi ako sa tej pliagy zbavit . :)) vela stastia

myself

Ten RSb aj mne pomaha..aa ked ti to predpiše normalna detska doktorka..ktoru asi tu este kazdy ma.Daa tak som sla do lekarne dala som recept a platila som len 5sk aa to za recept:D:Dcize skoro zadarmoo=D

stx

z rad starych mam neviem nic...ale zato mne pomohol roztok s nazvom RSB..volnopredajny, neviem presne kolko stoji. Ale pocul som o pripadoch ked ho niekomu dermatologicka neodporucala, ale mne pomohol...stacilo si 1-2x pretriet tvar a bolo badat vysledok. Kazdopadne, zajdi za koznou lekarkou, nic tym nepokazis.

jurenix

Na akné pomáha predovšetkým zinok. Víde ťa to na nejakých 50 Sk a zaručujem ti, že výsledky sa dostavia. Zinok má blahodárne účinky na vlasy, nechty a pokožku.

ja782141

nejde tak o geny ale o hormony. treba jest zdravo a kupit si nejake vitaminy z lekarne na akne. v lekarni ti poradia a samozrejme kremy a masticky na takuto plet, ktore odporuci lekar.

pejter

Neexperimentuj lebo moze byt este horsie a vyskoci ti kopa pupencov. Dermatológ ti pomôze určite. Akné je genetické nedá sa ho úplne odstránit. Dá sa ho potlacit po istu dobu pokial geny ktore ho sposobujú neprestanu byt aktivne. Väcsina z nich sa vypne po ukoncení vývoja