Už dlhé roky mám problém s akné a mastnou pleťou tak mi gynekologička predpísala antikoncepciu CHLOE. Vraj to má zabrať...no používam ju už 3mesiace, trochu sa to zlepšilo no stále nejaké vyrážky sa vytvárajú a pleť je stále mastná.Okrem toho sa samozrejme aj o tvár dosť starám a zdravo stravujem...Tak už fakt nechápem kedy sa zbavím tohto problému lebo mám už 21 a akné asi od 15rokov! Asi len dúfať že tá antika zaberie inak fakt už neviem ako sa s akné vyliečiť:-( A čo vy,vám pomohla antikoncepcia na akné? A aká a koľko sa treba liečiť? Prosím poradte.Diky
NA AKNÉ ANTIKONCEPCIA..?
Ak užívate HAK, dávajte si pozor na slniečko. Ja som užívala Diane a pri mori sa mi urobili hnedé škvrny po tvári, ktorých sa nedá celkom zbaviť.
ja nikdy viac HAK, tiez mam akne, ale radsej mastnu plet ako mat problemy, ono to len potlaci...
Akne sposobuju muzske hormony androgeny.Nasadenie antikoncepcie,ktora obsahuje zenske hormony estrogeny a progesteron sposobi u vacsiny zien narast prsnikov a ustup akne.Zalezi aj od hormonalneho stupna HAK.
ked som ja užívala hak tak sa plet zlepšila ale mastná bola aj tak aj ked menej a akné sa objavilo len raz za čas.
Ale plet sa mi zlapšila cca až po roku užívania hak.
skus si to tu vyhladat v starsich temach. o chloe sa uz kocky bavili