Hnedy flak na penise

Príspevok v téme: Hnedy flak na penise
peter204899

Dobry vecer,
mam taky problem.Asi pred 3-4 mesiacmi sa mi na konci penisu,z prednej casti vytvoril hnedy flak velkosti nechta malicka.Zo zaciatku som si myslel,ze sa jedna len o modrinu,no ono to stale nezmizlo.Za lekarom ist nechcem,lebo sa hambim.Mam len 15 rokov,pohlavny styk som este nemal,mastrubujem pravidelne.
Mate niekto nieco podobne?Je to nejaka vazna kozna choroba,alebo o co sa vlastne jedna?Dakujem za informacie,Peter.

sakdjalsd

Ja mam taky cierny flak zo zaciatku bol taky biely potom zacinal tmavnut a teraz ho mam cierny a boli o troska na dotyk prosim pomozte mi co z tym mam robit

ejrup

mam to iste .. hnedy flak ale na špičke penisu ... nebolí to nesvrbí tieš sa mi to stalo niekedy v 15-16 rokoch . tieš som masturboval ako oživot ... je a bol osm stým u lekára.. ž eto je len kožný pigment či čo to .a že sa nemusám obávať

lesna žienka

narušim trošku vaš chlapsky klub:) moj priatel ma tiež hnedy flak,ale dosť velky,bol s tym u lekara, a povedal,že je to len pigmentova škvrna.. takže podla mna netreba sa hned bať. ale aj tak,ked chceš na 100% vedieť,čo to je, skus sa prekonať a zajsť k lekarovi, ved ťa nezožerie:)

dfdfdfdfdf

aj ja mam flak hnedy tmavsi ako normalna farba mojej koze ale to ma vacsina chlapov niekto tam niekto tam niekto inak je to len nahromadeny pigment.... ak to naozaj neboli nesvrbi alebo co to presne mate

jakubek

Napodobne , mám hnedý flak na spodnej strane penisu , a okolo zaluda take malé pupaciky ktoré ai nebolia ani nic mám ich tam uz dlho , neviete od cooho to môže byt ?: