vzduch v posve

oleandraa

hehe tak aj mne sa stal pekny trapas... ale vsedko dobre dopadlo..mala som s priatelom sex ... a zrovna ked ho vytiahol tak mi vysiel aj vzduch a pekne nahlas to prdlo... on najprv nechapal a zacal sa smiat a samozrejme som sa rozrehotala aj ja a s rehotom som mu to vysvetlovala a pri tom smiechu som aj ,,prdkala,,aaach jaj ked si na to spomeniem ze ale 3 minuty som prdkala v zachvate smiechu ..no hroooza ale tak zvykol si :) zistil ze to neprdim zo zadku ale z malickej chichuuu

ellyy

mne sa stal raz taky mensi trapas:-) sme sa blaznili s priatelom a zrazu mi dal hlavu medzi nohy a ma nadvihol hore no a vtedy mi vysiel taky vzduch...priatel, ze fuuuj ta ty si...ja som sa strasne zacala smiat, ze to nie je to co si mysli, ale raz som mu uz o tom hovorila tak sa spytal ci je to to a potom sme sa na tom spolu smiali:-D:-D:-D

kačiatko;o)

no tak je to troska pre nas trapne...aj mne sa to par krat stalo..neudrzala som sa a neskutocny vybuch smiechu nasledoval...ale tak co, nezasmejeme sa?

ach jajajajaj

no moja tak s tym nespravime asi nic mi vecne prdiace:))) .. ja po sexe utekam na zaxod.tam sa "vyprdim" a potom sa vratim lebo mi je pri tom smiesno a aj niekedy dost trapne ked lezim a z nicoho nic ten vzduch vyjde von:)) to sa neda ovladat to ide samo preto radsej zdupkam prec nech to nepocuje:DD

finch

cicka - heh dobry nazov. nuz s tym asi nenarobis nic, tam vznika podtlak a ked vzduch nema kade uniknut tak to vcucne. skus to vykompenzovat analom, mozno vznikne dvojita hydraulicka kompresia a tak sa zrusi podtlak. Videl som to v telke, ale ci to funguje aj v reale tak to nemozem zarucit.