Ako sa daju prosim vas docielit stihlucke nohy? obmedzila som stravu ako som mohla, cvicim jak blazon kazdy druhy den aerobic, obcas stacionar na najmensiu zataz a stale nic, len vidim ako sa mi tvaruju ale ja chcem stihlost (predispozicia k tomu je)
robim nieco zle? :(
stihle nohy
Skuste si pri kardio a aerobnych cviceniach obalit nohy priesvitnou foliou.Tuky sa vam teplom budu rychlejsie spalovat.
myslite ze je na to dobry STEP aerobic?
mne sa cvicenim spevnili lytka ale vyzera to ok,pevne. a zadok sa cvicenim nezvacsi,to velmi pochybujem. na zadok a stehna dobre robit vypady a vystupovat na lavicku,alebo ja vystupujem na postel. desat jednou,desat druhou nohou a opakovania
ved to je to, ze clovek uz ani nevie:)) ide cvicit, nie ze by mu zacalo zliezat na zadku ale spevni sa tak ze sa este trojnasobne zvecsi :)) tak co? cvicit ci nie? :))
ja chcem ale tenke nohyyyyyy
tak ja uz teraz naozaj nechapem, niekde hovoria ze cvic a budes mat stihle niekde radsej necvic aby si nemala mohutne, tak co teda? jedneho aby porazilo :))
ja som mala stihlucke nohy,ale vela som cvicila a chodila tak mam teraz nohy sirsie,lebo sa mi spevnilo svalstvo... :(
aj ja chcem stihle nohy
ja poznam, spoluziacka zacala v puberte trosku naberat a potom zacala chudnut a makat na sebe a zrazu jake palicky, no ale tak mozno casom:)
blahozelam k tym 8 kg:)