Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka čisto pre dievčata:)

vierka

no ja som nikdy nepovedala,že bolo to pekné,ja som povedala-bolo to fantastické,alebo bolo to eňo-ňuňo.ale netráp sa tým,keď pekné,tak pekné.horšie by bolo,keby povedala,nebolo to nič moc teraz...

stasticko

Mily chicco a to my uz ako mame vediet? Ved ty ju poznas, vies aky je vas vztah- ci je to seriozne alebo iba na pobavenie. Ak sa uprimne milujete tak to ,,pekne,, bolo UZASNE SKVELE a nejde o tvoj ,,vykon,,! Na tom nezalezi!!!

martina. .

no ja po milovani s priatelom tiez mu poviem ze to bolo pekne ale nikdy som sa nezamyslala zeby ste to takto dramaticky barli..mozno dievvcata a zeny su take ze nepovedia to uplne ze..uaaaau bolo to absolutne vzrusujuce..teda mozno nejake hej ale ja osobne si to uzivam vovnutri...nic si z toho nerob ...mozno bola tak unavena ze nezvladla nic viac povedat"D:D...

D_nika

vela zalezi na tom, akym tonom ti to povedala. a ty musis citit, ako to myslela... bolo to prve milovanie? mozno sa neurobila, tak bola kusok sklamana, ale na druhej strane mozno je taka, ze to nejako nekomentuje a uziva si to vo svojom vnutri (co podla mna nie je velmi korektne, lebo by mala aj teba povzbudit, ale tak nevadi..) anyway, neries tu s nami dohady, spytaj sa jej na to priamo. ste par, mali by ste si to vediet vyriesit... takto ta tu len milion ludi zneisti a nik nemoze vediet, ako to ona naozaj myslela... :) good luck