Ahojte, možno smiešny problém,ale stale mi je zima.. A som z toho nešťastná.. Stale sa trasiem od zimy, po byte chodím v dvoch mikinach, hrubých ponožkách. Brat chodí len v kraťasoch a jemu zima nieje. Tak isto bracho spí len v slipoch, ja v pyžame, gate mám zapravene v ponožkách,aby sa mi nevyhrnali, inak by som nezaspala. Neviem,ako sa mám zohriať.nohy aj ruky mám ľadové ako žaba...stale mi je zima.. Čo s tým? Čo mám chodiť v zimnej bunde doma? :-(
.....Stale mi je zima......
Ahoj Adulka,ja mam taky isty problem.Tiaz chodim spat oblecena,a poriadne.A aj po byte chodim oblecena,poriadne a na nohach mam 2hrube ponozky.Od pondelka som zacala uzivat Ginko bilobu-tak dufam,ze to pomoze.Je to na prekrvenie noh a ruk.Prajem krasny den.
Muzi maju geneticky vyssi metabolizmus a vyssie hladiny testosteronu-s tym je to spojene.
tribulus
Na hormonalne nizke hladiny existuju polotovary na hormony, yam, pupalka dong quai a damiana pre zeny, yam a na zvysemie testosteronu tribulkus terestris(aj pre zeny na energiu) a arginin.
Co sa tyka znizenej funkcie stitnej zlazy, jod ju upravi,
tiez je tam uloha draslika v tele, ktory tlmi nervovu cinnost a vyrobu energie(vid temy tetania, fibriomyalgia, draslik v krvi) kde je znizena hladina draslika spojena so spomalenim celkovej funkcie organizmu.
ja ked mam dost sexu tak mi nie je zima,ale ked nemam sex tak mi je straaasnaaa zima...:D
vážení diskutujúci, mám podobné problémy - mne povrdili alergiu na chlad- zdedila som ju po mame, zníženú funkciu štítnej žľazy (čím aj poruchy hormonálne!-ženské), a potom sa popri tom vezú aj poruchy imunity,hemetologické- proste veľa vyšetrení a žiadny efekt zlepšenia - môžte piť čajíčky, chlorellu, jačmeň, prírodné produkty, cvičenia, kúpele...
Mne je takisto vždy zima , hrubé ponožky a nohy ľadové , tričko a mikina na sebe a skoro vždy sa aj tak trasiem od zimy , niekedy mám aj v noci mikinu , mám ochorenie znížena činnosť štítnej žľazy možno je to aj tým , manžel a syn chodia tiež po byte v slipoch , syn aj tak spí a im je teplo a nechce sa im veriť že mne je naozaj vždy taká zima.
Adulka,napísala som špatne,jedná sa o zníženú funkciu,(dívala som sa do papierov/pozri temu hormonálne ochorenie/,
čauko Adulka,mne tiež bývalo tak zima,doma ,v práci no skrátka všade,večer som sa nemohla zohriať a potom mi spravili test na štítnu žlazu a zistili že mám zvýšenú činnosť štítnej žlazy,po správnom nastavení liekov sa to upravilo(problémy s močením som mala tiež a bola som veľmi chudá/