Ahojte, možno smiešny problém,ale stale mi je zima.. A som z toho nešťastná.. Stale sa trasiem od zimy, po byte chodím v dvoch mikinach, hrubých ponožkách. Brat chodí len v kraťasoch a jemu zima nieje. Tak isto bracho spí len v slipoch, ja v pyžame, gate mám zapravene v ponožkách,aby sa mi nevyhrnali, inak by som nezaspala. Neviem,ako sa mám zohriať.nohy aj ruky mám ľadové ako žaba...stale mi je zima.. Čo s tým? Čo mám chodiť v zimnej bunde doma? :-(
.....Stale mi je zima......
Thermofit je prírodný produkt s termogénnymi účinkami, ktorý spaľovanim tukov vytvára príjemné teplo. Viac si pozri na -odkaz odstránený-
..ja mám tiež ten problém, stále studené končatiny a zima..nakoľko mám zvýšený cholesterol, bola som u cievneho tak som mu povedala svoj problém s chladom, vraj zlé prekrvenie..dal mi Agapurin-a po čase, myslím asi 2-3 týždne to už bolo fajn...aj som zabudla, no prestala som to teda užívať a mám opäť problém asi 2 mesiace, tak asi behnem znovu k nemu ...
KEĎ PRÍDE JESEŇ A VONKU SA OCHLADÍ,
AJ MôJ ORGANIZMUS SA NA STO PERCENT PODCHLADÍ.
V PRÁCI PREMRZNEM AŽ NA SAMÚ KOSŤ,
A O TRETEJ POVIEM SI, ŽE MÁM TOHO DOSŤ.
-
VONKU SA NEZDRŽÍM, DOMOV RÝCHLO BEŽÍM,
A POTOM DO VEČERA POD TEPLOU DEKOU LEŽÍM.
RADIÁTOR SI JA NA PLNÝ VÝKON DÁM,
ALE AJ TAK SVOJE TELO PREMRZNUTÉ MÁM.
-
ALE KEĎ PLATIŤ TREBA ZA KÚRENIE VEĽA,
VTEDY HLASNO POVIEM SI, JA SOM ALE TEĽA.
NO MŇA CHOROBA NAŠŤASTIE OBCHÁDZA,
AJ KEĎ SA VEDĽA MŇA NIEKTO S CHRÍPKOU NACHÁDZA.
-
JA CELÚ ZIMU STRAŠNE ŤAŽKO PREŽÍVAM,
ALE LETO HORÚCE SI O TO VIAC UŽÍVAM.
A TAK SKÚSIM VEĽA JESŤ A AJ OTUŽOVAŤ,
MOŽNO TÚ ZIMU NEBUDEM TAK POCIŤOVAŤ.
Čo je to Thermofit?
Mohla by si teda ešte vyskúšať ThermoFit a uvidíš.
aj mne je stále zima.Celá sa trasiem. A mne sa vtedy aj ťažie hýbe a chodí. Akoby mi stuhlo mazivo v kolenách.
Ja mam ten isty problem s ladovymi koncatinami a Ginko som brala konkr. Ginko prim max, teda vobec mi nepomohlo este ma z neho bolela hlava :(((
takze ja si myslim,ze ked je niekomu zima,tak musi tiez hladat pricinu...
tiez som mala ten problem,a odkedy sa liecim na nejake veci tak nie som az tak zamrznuta...
/ked nepocitam do toho,ze netopia atd./
ale ako pise PIPINA aj pohyb je velmi dolezity...
minule som citala,ze je normalne,ze zenam je viac zima ako muzom,lebo zeny maju tensiu pokozku.../to pisem len tak na okraj/