Moj priatel chce aby som ho znasilnila...ale bez sexu...oral moze byt ale ziadny iny...jak to mam spravit?? prosim radteeee
Možno chlapa znásilniť?
tak co adusa? ake to bolo?
jaaj mas pravdu; sorry, trochu som sa nechal uniest
haha, hej, to by bolo drsne, len ja som sa pridrziaval poziadavky ze moze byt len fajka.
alebo je tu aj ina alternativa. vsetko spravis tak ako napisal guru akurat po fajke zoberies bic a riadne ho s nim vyplieskas. Potom si navlecies vopred prichystany vibrator ( cim vacsi tym lepsie) a riadne mu ho do tej paliacej riti zasadis. Ukon nech trva 2 hodiny a po tomto ti garantujem ze uz ho to viacej nenapadne.
no tak to je brutalne dobre guru. to mu vyskusaj a napis ako reagoval a setko popis. to hadam aj ja niekedy vyskusam take sado maso :D
hehe ok, popustim uzdu svojej fantazii:):
zozen si repliku pistole a zahraj to nanho. zazvonis mu pri dverach, namieris nanho a pekne dnu. potom ho zviazes, das mu dve facky a strhnes nohavice. a budes drsna:). potom mu zacnes fajcit, ale nie jemne ale tvrdo a zvhrlo:). mozes pritom rozpravat nejake oplzlosti, tym ale nemyslim nadavky. potom ho urobis, odides a nechas ho tam zviazaneho. vyjdes von a zavres dvere:). po 5 minutach, ked uz bude mat nervy sa vratis a hru na znasilnenie ukoncis. som zvedavy ci ta este niekedy o to poprosi:P.
Ked zaspi tak ho sprav
ked je muz znasilneny zenou tak su len dve moznosti : 1.nechal sa = dobrovolne znasilnenie :D
2. dotycna zena urcite nemala postavu zeny a na prvy pohlad by nikto nepovedal ze zenou je,vazila viac ako ten muz a to aspon dvojnasobne a on bol ozraty a sfetovany a ledva chodil
Myslim si ze znasilnenie je nedobrovolny pohlavny styk a oral je tiez jeden druh sexu takze ak mu vyfajcis sex to bude. A tym znasilnenim asi len mysli nieco ako sado-maso tak si ho dakde priviaz a surovo ho urob tak ze na to nezabudne :D
ako ho mas znasilnit bez sexu? ved to potom nie je znasilnenie:).
kukni nejake tvrde P-cko, tma to je.