Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

piercing do pupku

eam

Viem, že je to hit, ale zdravie by Vám malo byť prednejšie, preto by ste sa mali najskôr poradiť s vašim lekárom. V oblasti pupku sú rôzne body, ktoré keď sa porušia môže to vaše zdravie poškodiť.

bibi1234

ja som si to davala az po 18tke... mozes si to dat od 18tky, v 15tke so suhlasom rodinneho zastpca a kamaratke to spravili aj ked mala 13...

bibi1234

matty-mna stal piercing vratane roboty 1300sk v roku 2005-studio pri Tescu v meste-robil mi ju Vlado-na huste.sk ho mozes vidiet v akcii v relacii Made with ink... cena zavisi, aku cinku si vyberies-ja som si dala titanovu s ruzovymi kamenmi hore aj dole, obycajne su lacnejsie... Ale urcite si daj titan, nie chirurgicku ocel, pokial chces, aby sa Ti to hned zahojilo a stale to treba cistit, zahoji sa to rychlo

patush

jj tiez musim suhlasit, Aydil na obchodnej je perfektne studio a ta pani co prepichuje je uplne v pohode, netreba sa nicoho bat :)ja som si tam davala piers do pupku, trochu to bolelo ale za 2 dni som uz nic tak hrozne necitila. ked sa o to staras neni sa coho bat akurat ta doba hojenia je zdlhava. mam to asi 4 mesiace a este stale sa mi to hoji. ale som spokojna :))

sara13

Ahoj rominka, chcem sa opytat ako sa ti to hojilo a ci ta to bolelo ked ti to robili alebo potom. Nemala si nejake komplikacie a nebojis sa ci to nebude mat nejake nasledky na zenske veci.

rominka

ahoj mozem ti odporucit jedno piercingove studio v BA a to je aydil na obchodnej 34 je to tam hygienicke a nemusis sa bat ze to spravia zle odporucam ti to tam ;)