Som ešte panna - čo s tým?

Príspevok v téme: Som ešte panna - čo s tým?
jaja

Dost sa hanbim ale mam problem a zaujima ma hlavne nazor muzov...mam uz 23 rokov a este stale som panna. Niezeby som nemala dost prilezitosti, ani muzov okolo mna nie je malo, ale mam v sebe akysi blok..Najskor,ked som zacinala vazne znamosti(vzdy som vycuvala po max 2 mesiacoch prave kvoli tomu sexu),dostala som z 1.styku neprekonatelny strach-neznesiem bolest a krv.teraz si ale zacinam uvedomovat ze nechcem byt panna do smrti a aj ked sa s niekym uz dostanem na vec..okrem strachu sa straasne moc hanbim ze som este panna...mohli by ste mi napisat, ako sa k tomu stavate vy,ked by vam baba davno po 20-tke v intimnej chvilke vyklopila ze je panna?velmi ma to trapi lebo okolie si mysli ze som uz "skusena dracica",chalani o mne dokonca niekedy vtipkuju ako o nymfomanke a ja netusim ako som si vysluzila tuto povest...este by ma zaujimalo ci muzi chcu aby im partnerka povedala povedala dopredu ze je neskusena..ci sa potom pri sexe spravaju inak.

Tessy

matulkooo
počúvaj Ty si dobrý idiot!! To aj Ty si potom použitý. Vyjadruj sa o dievčatách slušne, Ty vytretá hlava, už som si prečítala viac Tvojich príspevkov. Zveruj sa so svojimi pocitmi chlapcom v krčme a nie ľuďom ktorí chcú radu!!

hello

nic nerob nasilu, do nicoho sa hlavne nenut.jednoducho raz pride chvila kedy nebudes vobec rozmyslat ci ano ci nie, ked milujes nie je co riesit:) a co sa krvi tyka.je to individualne..kamaratka musela nosit asi den potom este vlozku..ja som mala asi kvapku krvi.ale bolelo jak svina, ale nadherna spomienka.

fffff

Coho sa bojis prosim ta ?sak ta nikto rezat nebude predsa =)ved to nic neni a o krvi ani nehovorim ziadna neni..teda niektore mozno maju ..ja som nemala nic ani som necitila bolest len take divne to bolo.....a ani som mu nepovedala ze som panna =)nic nezistil som dobra herecka asi bola =)uz som sa stym narodila =)

dadka

NO, LEN TO NEROB LEN PRETO ABY SI PRISLA O PANANSTVO!!!!lebo to bude taky pele co ta potom necha a bude vyhlasovat ze ,,dostal,, pannu a potom budes mat takych trtkov okolo seba hromadu co budu cakat ze aj im das. ak to bude s chalanom s ktorym sa naozaj navzajom lubite, tak to bude krasne, ver mi! ak mu povies ze je to pre teba po prvy krat, tak si ta bude ako dievca vazit ovela viac,lebo takych ako ty uz vela neni. a bude k tebe velmi nezny a spolu prezijete aj ten kusok bolesti a potom si zacnete uzivat! ak, tak nech ta predtym trosku ,,roztiahne" prstikmi a nebude to take hrozne. tak si cen ze si vydrazala tak dlho. a hlavne sa toho neboj. ak to bude z lasky, bude to to najkrajsie co mozes zazit. drzim palce.

monikaaa

noooo ...ja som mala 17...a ked som bola este panna tiez o mne kecali blbosti...ale na háku...a myslím si ze sa nemas coho bat...to je len tak nazaciatok kede nevies co ta caka...qale ked bude po tom sa budes cudovat coho si sa bala, ze to neni az taqke strasne ako to opisuju....smelo do toho ak sa na to citis samozrejme....

garfas

podla mna to je uplne normalne. Ty sama budes vediet kedy je ten spravny cas. A ak ta dotycny bude milovat pochopi to.

jaja

matulkooo:ja ani neviem preco si o mne vsetci myslia ze som taka skusena (az na 1 kamosku ktora vsetko vie)chlapi si väcsinou myslia ze ked sa s nimi normalne bavim tak ze s nimi flirtujem...niekedy som mierne "spolocensky unavena" a vtedy sa ma vsetci okolo snazia dostat do postele.neni som extra krasna ale dostavam komplimenty..no myslim ze je to skor preto aby ma dostali...asi tak

jelen

tak ja by som sa potesil kebyze pertnerka mi povedala ze je panna. Aspon by som nemal komplexy ze tiez mam vyse 20 a som este panic. Tiez si kazdy mysli ze som skuseny a neviem co , ale nie je to tak, co uz.