Dost sa hanbim ale mam problem a zaujima ma hlavne nazor muzov...mam uz 23 rokov a este stale som panna. Niezeby som nemala dost prilezitosti, ani muzov okolo mna nie je malo, ale mam v sebe akysi blok..Najskor,ked som zacinala vazne znamosti(vzdy som vycuvala po max 2 mesiacoch prave kvoli tomu sexu),dostala som z 1.styku neprekonatelny strach-neznesiem bolest a krv.teraz si ale zacinam uvedomovat ze nechcem byt panna do smrti a aj ked sa s niekym uz dostanem na vec..okrem strachu sa straasne moc hanbim ze som este panna...mohli by ste mi napisat, ako sa k tomu stavate vy,ked by vam baba davno po 20-tke v intimnej chvilke vyklopila ze je panna?velmi ma to trapi lebo okolie si mysli ze som uz "skusena dracica",chalani o mne dokonca niekedy vtipkuju ako o nymfomanke a ja netusim ako som si vysluzila tuto povest...este by ma zaujimalo ci muzi chcu aby im partnerka povedala povedala dopredu ze je neskusena..ci sa potom pri sexe spravaju inak.
Som ešte panna - čo s tým?
ja neviem zemiak, ale ja a aj hodne mojich kamaratov to berie inak. U mna to je podstatne s kolkymi spala. Je rozdiel ci z dvomi tromi alebo z dvesto tristo. Mozno u teba je to jedno ale ja poznam muzov co si to dobre spocitaju.
zemiak mudro hovoris ...
to ze si mala par chlapov neznamena ze si kurv*. ja ti to vravim z pohladu muza. ti hladia hlavne na to ako sa spravas, a nie na to z kolkymi si spala. (samozrejme predpokladam ze to nebolo z kazdym koho poznas). ak ma dievca rado sex a netaji sa tym tak je to pre muza velmi pritazlive. ak nespis len z tymi co ti ponuknu najviac(nemyslim tym penize, moze to byt vselico, napr. prestiz), ale s tymi co sa ti pacia a ktorym veris (aj ked ich bolo viacej), nikdy nebudes v ociach muza kur*a.
ak ti mozem aj ja poradit tak panenstvo je to najcennejsie co baba ma aj ked niektore baby si to nemyslia ja mam 18 ale co by som dala za to keby som bola este panna ale hlavne to nerob len tak ked.to budes citit kedy pride ten pravy a s tym to bude najkrajsie a ja si myslim ze chalani si to vazia co maju z takych kurv...nic take maju skusenosti az az a take si chalani vobec nevazia lebo take baby najdu hocikde.a krvi sa vobec nemusis bat.
btw kdo si mysli ze to najcennejsie co dievca ma je panenstvo? to sa tu vazne najde taky clovek? (okrem matulko :).
omnoho viac si na dievcatach cenim napr. uprimnost. to ze si v 23 panna je pre vacsinu (90 percent) chlapov uplne nepodstatne. ak mu povies ze si panna bude k tebe pri sexe este ohladuplnejsi a neznejsi.
"Nemusíš ho milovať" toto je fakt dobre :D
akurat jej tu radis aby sexuvala s nekym koho nelubi takze aby prisla o to najcennejsie co teraz ma s volakym obycajnym kamaratom ... ked si neskor najde normalneho halana ktoreho bude lubit tak bude akurat lutovat ze ta pocuvala ..
Tessy uvedom sa .. co jej tu vypisujes? ja povazujem babu za pouzitu ked uz jebala .. ano je premna pouzita amfpc co si myslis omne ... a co tu vypravas ze ja som dmnt ked ty jej tu pises ze nech sa neboji sexu ze ho moze mat aj s nekym koho nelubi a tak. .. kazdy neni kurvicka jak si myslis ... zato ze ty ides veer pate na disko si zatrtkat tak nemusi byt taky kazdy ... spamataj sa kazdy si mysli ine nemusis tu picovat do kazdeho pa
a nemáš sa začo hanbiť, je to normálne, že si proste nechcela, alebo nemala príležitosť... muži to tak neberú.. ani nejako posvätne, len k tomu pristupujú zodpovednejšie, lebo je to Tvoj prvý zážitok a oni sa boja, aby "urobili dobrý dojem" ktorý budeš z toho mať. Nie je to trápne absolútne.
krvi víde zväčša pár kvapiek, dobré je začať palcovaním. Tomu chalanovi to určite povedz a oplatí sa počkať na toho o ktorom si myslíš, že to bude pekné. Nemusíš ho milovať ani on Teba, ale aby bol citlivý, nebol drzý a vážil si Ťa.