mam skoro stale ladove nohy. mozem mat na nohach zimne ponozky a papuce a aj tak su velmi studene. mam 14 rokov. viete niekto cim to moze byt a co mam robit? dakujem
stale studene nohy
ja mam taky problem na rukach.a pojdem na operaciu kde mi prestrihnu nervy ktore brania dokrvovaniu koncatin.no a vraj je take aj na nohy.robi sa to v spanku pod ct sa do chrbta vstrekne injekcia a ta znici nervy a nohy budu teple.naozaj.spytajte sa obvodneho doktoraaaa.!!!!
máš zlé prekrvovanie. Ja mám taký istý problém. možno v budúcnosti sa Ti objavia kŕčové žily ale nemusia.
geraldine-z čoho robíš také uzávery?Znovu tvrdím,že môže ísť o slabosť obličik-jangovej časti-jang má na starosti ohrievať organizmus a udržuje všetko ,to čo sa má hýbať v pohybe,teda aj krv a teda aj prekrvnenie končatín a ich ohrievanie,asi tomu moc nerporozumiete ,to je v reči akupunktúry
dakujem. mozno naozaj zajdem k doktorovi, lebo je to strasne neprijemne
Oblickami to urcite nie je. Ja mam 22r. a studene ruky a nohy mam od narodenia. Bola som nedavno na teste obliciek, tie su uplne v poriadku. Je to nedokrvovanim, mas zly krvny obeh ako ja. Skusala som aj Ginkoprim, ktory je na to urceny, ale ten mi vobec nezabral. Zial, neviem, co by ti mohlo zabrat.
dak si ginko.... a nezabudni na pitny rezim... min 2 litre (na druhej strane ani neprehanat)... mozno by boli dobre aj striedave kupele (namacanie) noh v teplej a studenej vode pre zlepsenie prekrvenia...
ahoj ja mavam tiez casto studene nohy mam tiez 14 a na nete som toho nasla dost tak si nieco najdi aj ty cez google ti tam da toho dost.je to nedostatocne prekrvenie koncatin moze to sposobovat stres spojeny s nejakou chorobou tak to je asi vsetko a asi ba si mal/a navstivit nejakeho odbornika papa
vyhľadaj akupunktúru,tá to určite vyrieši-ide asi o slabo fungujúce oblíčky