Vybezok na penise pod kozou?!

Príspevok v téme: Vybezok na penise pod kozou?!
vol

prosim poradte mi co by to mohlo byt mam to uz mozno 3-4 mesiace a ma to mozno 1cm po dlzke i sirke a pol cm je to vybehnute je to v celku tvrde ale ide to trosicku stlacit...podla mna sa mi to utvorilo kvoli castej masturbacii...no neviem bojim sa zajst do doktora...neda sa to nejako vytiahnut injekciou? Abo nejaka mast nieje? je to pod kozou vytlacit to nejde ani nic take...mam 16 a pohlavny styk som este nemal...takze z toho to nebude...prosim poradte

vol

no chlapi zrejme to mam zas...jebne ma... neviem to este na isto mam to mozno tak 3 tyzdne a je to teraz skor podlhovasteho tvaru ako taka biela stvrdnuta zila...musim ist zas na prehliadku ah...

vol

no teraz je taky zakon ze musis mat odporucanie na vysetrenie od obvodneho lekara aby ta mohli zobrat...inak ta nevysetria...a moji o tom nevedeli iba mame som to povedal ked som potreboval podpisat ospravedlnenku do skoly :D

vol

len aby si bol v obraze najprv budes musiet ist k obvodnej a ona ti napise na taky papierik (doporuci) vysetrenie....a musis jej povedat o co sa jedna...:) ale radsej chod

stevo 555

ale ja mam asi daco ine lebo to je akoby zachitene na tej uzdicke a da sa s tym dost pohybovat pod kozov da sa to chitit aj cele do prstov a cele to ma asi priemer 0.5 cm. Este mam aj take male biele virazky ja sa na to asi vi....... a pojdem k tomu urologovi. Len to chcem tak spravit aby sa sa o tom nedozvedeli rodicia ak sa to vobec bude dat aby o tom nevedeli..... mam 16r.

vol

jj stacilo prist tam sestricka vas posle zanim a staci si dat dole nohavice...netreba si lahat ani nic...trochavam ho poohmatava a je to..posle vas na chirurgiu...ODPORUCAM ZAJST...stevo tebe ked to uz vidno stale tak uz by si mal ozaj ist...prezijete to nebojte...ale masturbacia je aj po tyzdni skoro nepripustna sakra :D ale hlavne ze uz to tam nieje :)