Problémy pri antikoncepcii

Príspevok v téme: Problémy pri antikoncepcii
timeaaa

V nedelu som mala dobrat poslednu HAK a od pondelka nasleduje 7 dnova pauza,lenze:jedna tabletka mi spadla a statila sa,takze som uzivanie ukoncila uz v sobotu, o den skor, vcera som mala styk, partner vyvrcholil vedla,ale nie je si isty, a dnes som dostala menzes (presne podla antikon.). Lenze je tu nejaka moznost ze ta jedna "zatulana" tabletka by spravila sarapatu? Je potrebne kupit tabletku "potom, postinor?"alebo, tym ze som dostala dnes menzes je vsetko v poriadku a teda vcera ziadna "zatulana" spermia mi nic nesposoby?hak som tymto mesiacom vysadila...poradte??? Teda zrozumitelnejsie:beriem HAK, len jednu tabletku na konci cyklusu som vynechal (uzivanie skoncim o den skor,sobota)od pobdelka (teda nedela) zacina 7 dnova pauza, v utorok mas nechraneny sex a dnes menzes,,HAK uz brat nebudem,,,je tu podozrenie na otehotnenie?ked partner si nie je isty? JE TO ZROZUMITELNE? v lekarni mi povedali, ze mi nic zarucit nevedia...

monikaaa

v pohode aj si ukoncila uzivanie o den skorej,je to rovnake ako keby si vzala tu jednu tabletku ale len ze dodrzís sedemdnovu prestavku nie osem dnovu so stratenou tabletkou musis bez nej....potom vsecko OK

timeaaa

prosim poradte,,,este jedna otazka:ak neberiem vobec hak, a sex mam pred dnom zaciatku menzesu-to su plodne ci neplodne dni?zena asi nema sancu otehotniet?nie????