v nedelu som mala dobrat poslednu atbletku a od pondelka ansleduje 7 dnova pauza,lenze:jedna tabletka mi spadla a statila sa,takze som uzivanie ukoncila uz v sobotu, o den skor, vcera som mala styk, partner vyvrcholil vedla,ale nie je si isty, a dnes som dostala menzes (presne podla antikon.),lenze je tu nejaka moznost ze ta jedna "zatulana" tabletka by spravila sarapatu?je potrebne kupit tabletku "potom, postinor?"alebo, tym ye som dostala dnes menzes je vsetko v poriadku a teda vcera ziadna "zatulana" spermia mi nic nesposoby?hak som tymto mesiacom vysadila...poradte???
antikoncepcia a PROBLEMM
Ved uz sme ti tu odpovedali, ze je vsetko ok, nemusis kupovat postinor, a chranena si este 7 dni, potom ked teda uz nebudes brat sa chran inak.
mimochodom, na stranke antikoncepcia.com ti lekar odpovie tak isto ako ja,,,,ver mi a ziaden starch....
pohoda
oki, klidek, nemas problem, tie tbl. su stavane tak ze ked poslednu nezjes, si stale chranena....len musis odsledovat 7 dni prestavku, teda nove balenie zacnes brat o den skor, kedze si o den skor dokoncila....nieze sa ti stane, ze budes mat 8 dni pauzu...to mozno bude problem....