Ahojte, chcem sa vás spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti s antikoncepciou Harmonet. Mám ju predpísanú, ale nikde sa neviem dočítať nejakých recenzií na tento prípravok. Poraďte mi, prosím.
Skúsenosti s antikoncepciou HARMONET
a kolko prosim vas stoji tato antikoncepcia? dakujem :)
Ahoj ja Harmonet uživam už vyše 3 mesiacoch a možem vám poradiť že su fakt dobre nezaťažuju žaludok a sa mi vylepšil menzes mam ho kratši a je to celkovo lepšie : ) tak sa nebojte
Chcem sa spytat, uz ked ste pri tej antikoncepcii, narastli vam z nej aj prsia? Viete, lebo rozmyslam, ze by som zasla za gyncom, nech daco da, aby boli trochu vacsie, ale neviem, ci budu fungovat.
ja harmoent beriem uz tri roky a fakt ziadne vedlajsie ucinky som nespozorovala, ba dokonca som z nich ani nepribrala. povazujem harmonet za vyborne kontraceptivum a nemenila by som ho. k tomuto nazoru dokazem najst bez problemov dalsie tri zeny, kt. by nemenili.
ahoj, ja mam presne taky isty problem, tiez ju mam predpisanu, ale este som s nou nezacala... skusk si pozriet stranku mamaaja, tam nieco o tom je... ale inak som sa ani ja nic nedozvedela, a to som presla vselijake fora... iba od jednej baby, a ta vraj mala z toho velmi nepravidelnu menstr., unava, bolesti hlavy... nic prijemne a dobre, tak ja som prave preto tiez na pochybach, ci s nou zacat alebo nie...