hnis

RNG

V roznych obchodoch, aj v mojich, klikni vedla na reklamu Doplnky vyzivy..., tam je to v cenniku. Alebo si daj do Google.sk oreganovy olej, tam ich iste najdes viac.

RNG

levica, toxacarosis, je paraziticke ochorenie, sposobene larvami nematod(cutaneos larvae,, ako ancylostoma brazilienze(mikroskopickych cervikov).
Nachadzaju sa v piescitej pode a psi a macky sa nimi nakazia, takze to dostanu do celeho tela.
Ludia sa nakazia obvykle od psov a maciek,(z fekalii) ale skoro vyhradne je to vec len koze, kde si tieto nematody vybuduju plytko "brlohy".
Odstranit sa daju protiparazitickymi prostriedkami .
Prirodne protiparaziticke su najma artemisia absynthia(wormwood, palina prava), alkoholicky vytazok zo zelenej supky vlasskeho orecha a cerstvo mlete klinceky.

levica18

ta odpoveď čo je pod levica18 to som ja beyhan, ale zabudla som moje heslo, tak odpovedam ako novozaregistrovana.
:-3

levica18

ďakujem za odpoveď, pred 10 dňami mi zistili toxocarosu, takže tie hnisave granulky čo vykašliavam môžu byť asi aj z toho. Teda aspoň čo sim čitala na internete. No pravda je, že kašlať kašlem už veľmi dlho.

RNG

Ked kasles,telo sa snazi nieco vyhodit, takze to iste nie je nic dobreho.
Na cistenie pluc/priedusiek/mandli atd je najlepsi oreganovy olej, ktory adresuje ucinne mnozstvo bakterii a kvasnych infekcii, davka je 3x300 mg denne.