Nemozem pribrat a uz nevladzem

Príspevok v téme: Nemozem pribrat a uz nevladzem
nestastna zemepan

Ahojte.
Pisem sem skor ako taky posledny pokus.
mam 192 cm a vazim 63-65 kg cize som podviziveny. Mam strasne vpadnute oci a licne kosti. Vdaka tomuto mojmu zjavu sa kazde moje rande skoncilo behom minuty a posledne roky myslim na samovrazdu 24/7
Dal by som vsetko na svete keby som mohol pribrat aspom 10 kg.
Zhruba kazdeho pol roka pozbieram posledne sily a vyrazim za lekarmi. vseobecna lekarka ma vzdy bezradne presmeruje ale nic jej nevycitam ma toho dost. Pri mojej poslednej takejto spanilej jazde som si povedal ze vsetko si necham spravit od 2 lekarov bez toho aby o tom vedeli. A tak som zas absolvoval 2xhormony 2xzaludkar 1xCT 1xalergolog spusta krvy vzoriek hadiciek zhora aj zdola. Samozrejme vsetko bolo zas v norme resp. nenasli nic.
Vaha mi poletuje +-5 kg pocas tyzdna. Moja zivotosprava je momentalne. Na ranajky a vecere 3 vajcia z klobasou alebo lekvarove buchty ci liter jogurtu. Obedy v jedalni ale momentalne skusam kazdy den jest vyprazany syr + vyprazane hranolky + kopec tatarky a pepsi. Skusal som tyzden len slaninu a ovocie. skusal som zakuskovy tyzden ale stale max bolo 67 a aj to trvalo len do rana.
Naucil som sa zit bez depresii. Berem zivot aky je. Ale chemia mozgu nepusti a
uz nemam psychickych sil ani chodit do prace. Zobral som si 4 dni dovolenky lebo som len civel do pocitaca

jara

Skúšal si švédske kvapky? Ja po nich doslova zožerem všetko čo nájdem.A priberám.Dostať ich v lekárni stoja okolo 300sk.

leila

no podla mna ti na 100% pomoze posilnovanie vo fitku a k tomu spravna strava a vyzivove doplnky na nabratie svalovej hmoty...vo fitnscentre ti iste poradia co a ako...skus to

sarka99

Ahoj:). Tvoja vaha je naozaj velmi pod, ale to dobre vies. Mal by si vyskusat nie lekarov, ale presla by som mozno na akupunkturu alebo bylinkarov, kedze si podla lekarov zdravy. Mozno mas velmi silne spalovanie, preto nemozes pribrat. Skus jest viac, ale nielen nezdrave jedla, ako si spominal, ale aj viac ovocia a zeleniny, samozrejme v kombinacii aj s tymi menej zdravymi jedlami.Alebo by si mal najst specialistu-lekara na zaludok(sukromneho odbornika, ktory sa ti bude aj viac venovat). Drzim palce.