TSH

Príspevok v téme: TSH
ja20

dobry den,mam mensi problem pri nahodnom teste mi vyslo tsh zvysene "5,28" pricom druhy faktor bol v norme. tiez mam zvyseny cholesterol tc 6.52 a aj ldl len neviem mkolko.unavena samozrejme som, akosi sa mi nic nechce,tiez mi padaju vlasy. hej a este som mavala problem s nepravidelnym menzesom tc upraveny pomocou HAK. moze ist o hypotyreozu aj ked druhy faktor je v norme?dakujem za radu

tyrusqa

dobre vdaka pekne :),na endokrinologiu sa chystam,na kontrolu som mala ist v r.2005 ohladom toho TSH,zial som si to nepoznacila a dnes ked mi sestricka pozerala do karty,to tam bolo napisane v lek.sprave...

karioll

tyrusqa
T3 a T4
musia byt v norma a T4 ovplyvnuje hladinu tsh
nespravna funkcia stitnej zlazy ovplyvnuje cele telo,moze mat vplyv na akne a vypadavanie vlasov
urcite by som to riesil v spolupraci kozneho a endokrinologa

tyrusqa

Ja mam tiez hranicne hodnoty TSH,ale lekarka to uzavrela bez liecby.Neviem,ci je potrebne sa liecit,ale nevie tu nahodou niekto,ci z toho moze byt akne a vypadavanie vlasov??

ja20

ja poslednu dobu mam tiez ten pocit, ze napr aj ked ju poziadam o nejake vysetrenie sice spravi ale s komentarom za dvermi.inak mam so svojou dr perfektny vztah, len akosi si nevie dat nieco dokopy.napr som sa docitala ako som uz viackrat pisala ze zvyseny cholesterol suvisi so stitnou a aj nepravidelny cyklus tiez, tak ju napadlo ze kvoli jednemu mam obmedzit tucne , co jem minimalne a kvoli druhemu ad gynekolog, kt povedal ze som ok.

iris.

ja mam tiez autoimunne ochorenie sz, ale mne ani neprisli na to ze z coho to asi mohlo vzniknut, uvazovala som tiez nad vysetrenim v lubochni, lebo ta moja lekarka sa mi zda no... velmi jej neverim akoby... nevzbudzuje vo mne doveru

ja20

rozmyslam skusit na ten cholesterol lecitin,neublizi to?inak mam este jednu skusku a potom sa chystam na endokrinologiu

ja20

dodatok>uz v r 2001, ked som mala mensi kolaps mi mama vravela ze by som si mala dat vysetrit stitnu, len sa to nejak zakecalo a az teraz k toomu bola prilezitost. a ako mi odpisal jeden gynekolog z fora tak stitna sposobuje nepravidelnost.tak snad sa to napravi

ja20

ja som ju akosi nechcela brat a berem ju len od marca tr.a vravim planujem ju vysadit.inak nepravidelny menzes som mala od zaciatku a vraj stitna priamo ovplyvnuje pravidelnost.unavena som uz tiez hodnu dobu, nielen odkedy uzivam hak

ifka

ty20:-)no,gynekologovia vedia,ze ako ti mozu ublizit HAK.ale ok.ich svedomie.pozri si stranku www.lpp.sk a tam sekciu,preco nepoznat pravdu o HAK.to ti ozrejmi,ake zdravotne problemy ta este cakaju.ten cholesterol je z toho.