Lupiny - problém dlhodobý

jeanna

Ja by som ti odporucila Polytar AF. sice strasne smrdi, ale zabera... tiez som mala problem s lupinami, kozna mi dala tento sampon (predava sa bez predpisu), je na liecbu supin vo vlasoch a seboroickej dermatidy vo vlasoch. ale ak ti nic nezabera chod ku koznej!!!:)

vikina

ahoj sandra, ja som mala tento problem strasne dlho a nepomahalo mi naozaj nic ani tie osvedcene sampony z lekarne, vzdy sa mi to potom vratilo. Ale vyskusala som Head&shoulders a fakt to zabralo.Po 2 tyzdnoch som bola bez jedinej lupiny a doteraz ich nemam. Sampon mi vyhovuje aj na strukturu vlasov, mam ich omnoho lepsie ako kedysi. Vyskusaj, neolutujes.

marfusa

Volakedy bol k dostniu šampon Clear for men, tmovomodrý, proti lupinám. Ten bol výborný. Ale dlhšiu dobu ho na trhu nedostat. Ináč dobré skúsenosti mám s Nizoralom.

syma

tak si mi pripomenula, ze som lupiny uz daaavno nemala
mne pomohla stava z cibule
nakrajas dve velke cibule na kocky, das do porcelanovej misky a nechas cca 5 hodin odstavit, potom to scedis a natries na pokozku hlavy asi na 10 minut, opakovat raz za tyzden

lenka7

je viac druhov Vichy samponov, zalezi ci mas lupiny masne alebo suche-ked pokozka svrbi. Je potrebne aj vystriedat napr. s head-shouders. Mne Vichy pomohol velmi.

janík

akupunktúra:myslím,že u väčšiny prípadov prblém by sa mal dať odstrániť preliečením obličiek-posilnením jín časti a pečene-jej tlmenie,lebo je silnejšia ako oblíčky,ktoré spolu s pľúcami nestačia zvlhčovať pokošku a tá potom praská a lúpe sa (tvoria sa lupiny)

dara

mne pomohol Nizoral. Mala som hlavau plnu lupin a bola som uz z toho nestastna. Vyskusala som Nizora a po par umytiach lupiny zmizli. Ja som zistila ze zihlavove a vselijake taketo sampony mi to sposobili (tie lupiny). Teraz preistotu menim znacky samponov. Ale tomu uz je asi 6 rokov a lupiny sa neobjavuju. Skus, kazdy je iny, mne stacil Nizoral....