Mám dlhodobý problém s lupinami vo vlasoch. Prosím, poraďte mi. Skúšala som už stovky metód, no ani jedna mi nepomohla. Aby lupiny nebolo vidieť, vlasy si denne umývam, no nie je to pre ne zdravé...
Lupiny - problém dlhodobý
Ja by som ti odporucila Polytar AF. sice strasne smrdi, ale zabera... tiez som mala problem s lupinami, kozna mi dala tento sampon (predava sa bez predpisu), je na liecbu supin vo vlasoch a seboroickej dermatidy vo vlasoch. ale ak ti nic nezabera chod ku koznej!!!:)
ahoj sandra, ja som mala tento problem strasne dlho a nepomahalo mi naozaj nic ani tie osvedcene sampony z lekarne, vzdy sa mi to potom vratilo. Ale vyskusala som Head&shoulders a fakt to zabralo.Po 2 tyzdnoch som bola bez jedinej lupiny a doteraz ich nemam. Sampon mi vyhovuje aj na strukturu vlasov, mam ich omnoho lepsie ako kedysi. Vyskusaj, neolutujes.
Volakedy bol k dostniu šampon Clear for men, tmovomodrý, proti lupinám. Ten bol výborný. Ale dlhšiu dobu ho na trhu nedostat. Ináč dobré skúsenosti mám s Nizoralom.
tak si mi pripomenula, ze som lupiny uz daaavno nemala
mne pomohla stava z cibule
nakrajas dve velke cibule na kocky, das do porcelanovej misky a nechas cca 5 hodin odstavit, potom to scedis a natries na pokozku hlavy asi na 10 minut, opakovat raz za tyzden
je viac druhov Vichy samponov, zalezi ci mas lupiny masne alebo suche-ked pokozka svrbi. Je potrebne aj vystriedat napr. s head-shouders. Mne Vichy pomohol velmi.
NIZORAL!!! overene
mne pomohol Nizoral. Mala som hlavau plnu lupin a bola som uz z toho nestastna. Vyskusala som Nizora a po par umytiach lupiny zmizli. Ja som zistila ze zihlavove a vselijake taketo sampony mi to sposobili (tie lupiny). Teraz preistotu menim znacky samponov. Ale tomu uz je asi 6 rokov a lupiny sa neobjavuju. Skus, kazdy je iny, mne stacil Nizoral....
nizoral pomôže len dočasne, a pokožka po nom ostane červena a suchá,m Vichy je nejlepší niiet očom
urcite Nizoral!!