Vracanie raz za tyzden , dva .

elka

čawky dya,keď budeš po vyšetrení tak mi daj vedieť čo ti robili,mne sa mama vyhráža tiež,zvraciam ako kedy niekedy aj päť krát do dňa a viac,som na tom dosť blbo,síce mám 18,ale to nič nerieši,ale ty si v nevýhode že niesi svojprávna.Poradím ti zbav sa toho čím skôr radšej maj pár kg na vyše bo takto skončíš na klinike kde ťa budu dopovať oblbovákmi a aj tak ti to nepomže.Si mladučká a máš celý školský život pred sebou tak si to nepokaz hlúposťou bulimičky,bude s teba troska,bez záujmov a úsmevu,ktorý chýby nielen tebe,ale aj ostatným

dya

...ahojte..mamka ma podozrieva ze zvraciam lebo som nejaka chuda a je to pravda..vie viem nerobim dobre ale net mam zakazany tak nemozem vela pisat...ale zajtra sem pridem..len potrebujem nieco vediet...vyhraza s ami ze pojde na vysetrenie somnou a ja chcem vediet ako mi na to mozu prist.. na tom vysetreni...staci ked nebudem pred vysetrenim zvracat 2 dni? alebo to nestaci? prosim poradte.. ja zvracam tak 2 krat do dna..ako kedy...niekedy raz..dnes to bolo 3 krat..mam 14..viem robim zle naozaj viem:(..len mi prosim poradte ako mi na to mozu prist a ci stacia tie dva "ciste" dni..vopred dakujem...DAKUJEM...vasa simonecka

Alternativa

Ani vracanie 1x za tyzden predsa nie je pohoda...
Zachi,
skus mi povedat pravdu, ci Tvoje bilancovanie vracania 1x za 1-2 tyzdne je naozaj pravdive. Alebo si sama nieco navravas? Chcem verit, ze to nie je castejsie. Zastav to, kym je to vcelku jednoduche...a zistis, ze to vobec jednoduche nie je a musis zabojovat.

elka

čaw zachi,to že vraciaš raz za týždeň je pohoda,horšie by bolo štyrikrát za deň!skús niečo čo ti pomôže nechcem ti radiť ja viem že bulimičky a anoektičky sú také veď som nimi tri roky,ale ak to nezmeníš teraz tak potom vôbec!!!
Kašli na ľudí ktorí tvrdia že si iná čo ja viem tučná to je hlúposť,radšej ich odbi poznámkou radšej byť plnšian ako anorektická chudera

zachi

lebo zlyham , nehovorim ze drzim dietu ale jem zdravo a chuti mi to . No a potom ked nemam co robit :( , tak jem vsetko co vidim .

smradlejka

ja zvracam niekedy kazdy den.niekedy kazdy druhy..niekedy trikrat denne..nikedy nejem cely den...a viem ze mam ppp

alpa

Ja vraciam raz za den a mam bulimiu.... Tu nejde o to slovo "bulimia" ale co ta diagnoza obnasa, do akej miery ti komplikuje zivot.